Dacă joaca pe covor alături de cel mic ți se potrivește de minune, ești un norocos. Pentru noi ceilalți în căutare de inspirație de jocuri ușor de jucat în familie sau de consolare ca în nici o familie cu copii mici, viața nu este simpla, te anunț ca urmează premiera unui nou sezon al îndrăgitului serial Blue pe 22 februarie, ora 18:30 la Disney Junior.

Blue este o neobosită cățelușă Blue Heeler, de șase ani, căreia îi place joaca și care transformă viața de familie într-o aventură distractivă! Cu imaginația ei fără limite, Blue inventează jocuri complexe care evoluează în moduri neprevăzute, dar mai ales amuzante, aducând întreaga familie – pe sora sa mai mică, Bingo, și pe părinții săi, Bandit și Caramel – în universul ei plin de umor. Deși mama și tata ar putea avea impresia că dețin controlul, este evident că fetele iau deciziile când e vorba de joacă – și aproape de orice altceva! La fel ca oricărui copil de vârsta ei,  ce îi place cel mai mult lui Blue să facă este să se joace, în special jocuri de rol împreună cu sora sa, Bingo. Blue se folosește de evenimentele de fiecare zi din viața familiei (pregătirea unui tort, achitarea cumpărăturilor la supermarket, probarea pantofilor) și le transformă în jocuri unice, ciudate, astfel încât face ca momentele obișnuite să devină aventuri nebunești!

Blue este o incursiune autentică în viața unei familii cu copiii preșcolari și sărbătorește bucuria de a învăța și a crește prin joacă și amuzament. Explorând lumea din jurul său, Bluey iubește să se joace prefacându-se că este un adult care face lucruri de oameni mari, cum ar fi să conduca un taxi sau un magazin sau să realizeze o operație medicală, uneori cu sora ei sau cu prietenii ei și întotdeauna cu părinții ei pentru a o îndruma.

Acest serial de comedie  plin de afecțiune a fost creat de Joe Brumm și produs de Ludo Studio, premiat cu Emmy®, pentru Australian Broadcast Corporation și BBC Studios. Bluey s-a lansat pentru prima dată pe ABC Kids în Australia și a fost un succes masiv atât pentru copii, cât și pentru adulți, fiind cel mai vizionat serial din istoria ABC cu peste 100 de milioane de difuzări. A fost cea mai populară emisiune TV pentru copii de la televiziunea terestră din Australia în 2018/19.

Blue s-a dovedit deja a fi o experiență autentică de co-vizionare, aducând familiile laolaltă în fața televizoarelor și a dispozitivelor, oferind în același timp râsete, momente emoționante și mesaje de impact pentru toate generațiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.