Weekendul trecut, Primăria Capitalei prin  Opera Comică pentru Copii (OCC) a deschis Târgul ,,Poveste de Crăciun”, aflat la a patra ediție. Sute de copii s-au bucurat de activitățile pregătite special pentru ei: Atelierele de Creație ale Spiridușilor, Caruselul Jucăriilor, VR Zone, Magazinul lui Moș Crăciun, Tărâmul Oamenilor de Zăpadă, Scena Colindătorilor, Salonul lui Moș Crăciun sau Pationarul, care de Ziua Națională a României a avut intrarea gratuită. Vineri, 6 decembrie, intrarea la Derdeluș va fi liberă. 

Magazinul Operei Comice pentru Copii este locul cel mai potrivit din care se poate aproviziona cu cele mai frumoase cadouri pentru copii. Magazinul lui Moş Crăciun este un tărâm magic al cadourilor, unde găsiți: jocuri de memorie, strategie, logică, îndemânare sau board games.

La Atelierele Spiriduşilor descoperiți mai multe surprize faţă de anii precedenţi. Ajutoarele iscusite ale lui Moş Crăciun creează alături de copii cele mai frumoase cadouri și decorațiuni, în cadrul atelierelor: de pictură pe tricouri, de globuri, de ciocolată, de măști tradiționale, de diorame, atelierul coronițelor de brad , atelierul decorațiunilor din fetru  sau portrete în nisip. Cele mai valoroase decorațiuni sunt cele create de copii.

Târgul „Poveste de Crăciun” va fi deschis la fiecare sfârșit de săptămână până pe 15 ianuarie, vinerea între orele 17:00 – 21:00, iar sâmbătă și duminică între 10:00 și 21:00. Intrarea este liberă, însă accesul la unele dintre obiective se face pe baza tichetelor care pot fi achiziționate de la punctele de informare.

Copii, părinți și bunici, sunteți invitați să faceți parte din Povestea de Crăciun a Operei Comice pentru Copii! 

SCRISOARE CĂTRE MOȘ CRĂCIUN

Ca în fiecare an, Opera Comică pentru Copii îl ajută pe Moș Crăciun să le facă o bucurie copiilor mai puțin norocoși, din medii defavorizate, copii cu dizabilități, prin campania SCRISOARE CĂTRE MOȘ CRĂCIUN! În prag de sărbătoare, OCC a colectat peste 2000 de scrisori și cu ajutorul oamenilor generoși din diverse companii au reușit să îndeplinească dorințele celor peste 2000 de copii.

ÎN ULTIMUL WEEKEND DIN AN ,,SUNETUL MUZICII” RĂSUNĂ LA OCC

Pe  28 și 29 decembrie de la orele 11:00 și 17:00, Opera Comică pentru Copii vă invită la un spectacol de familie, musicalul ,,Sunetul Muzicii”, în regia lui Răzvan Mazilu. Spectacolul va reveni pe scena OCC și la începutul lunii ianuarie, cu încă două reprezentații. Bilete disponibile în rețeaua bilete.ro.

Sursă: Opera Comică pentru Copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here