Peter Frankopan, celebru autor și istoric, analizează legăturile care au luat naștere între popoare, comerț, epidemii, religie, aventură, știință și tehnologie în această carte extraordinară despre cum Orientul s-a unit cu Occidentul pornind de la o călătorie remarcabilă – călătoria de-a lungul Drumurilor Mătăsii.

De la Codul lui Hammurabi și mărețul Imperiu Persan, la hunii cei cumpliți, ascensiunea Europei, cele două războaie mondiale și politica actuală, Drumurile Mătăsii străbat vremurile și istoria, împletind firele care leagă diferite popoare, imperii și continente într-o fascinantă istorie a lumii.

Dacă ai voștri copii sunt pasionați de povești, de aventuri, de istorie, cartea aceasta va fi pe placul lor, fie că o vor citi ei sau le-o veți citi voi în timpul zilei sau seara, înainte de culcare. Căci datorită lui Peter Frankopan, ajutat de ilustrațiile lui Neil Packer, veți putea pătrunde împreună într-o lume ce pare magică, cu eroi și răufăcători, dar este de fapt doar istoria noastră zbuciumată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.