Engleza pentru copii. De ce sa alegi Flying Colours pentru copilul tau?

Pentru generația actuală, care își dorește să călătorească, să cunoască și să exploreze noi culturi, limba engleză joacă un rol foarte important, ușurându-le accesul la comunicare.

Mai mult decât atât, dacă ne uitam peste majoritatea anunțurilor de locuri de muncă de pe Linkedin, putem observa că aproape toate solicită cunoașterea limbii engleze. Astfel, cunoașterea acesteia deschide noi oportunități de carieră.

Învățatul într-un centru de engleză vs. învățatul acasă

În timp ce studiatul acasă a devenit un aspect normal din viața noastră în timpul pandemiei, studiatul limbii engleze într-un centru de engleză este mult mai eficient decât studiatul individual, acasă. 

Acasă, copiii nu pot practica așa cum ar face-o într-un centru de engleză și mai important, nu au acces la feedback constant, riscând să învețe eronat. Să nu mai spunem de vocabularul limitat la care se expun din cauza învățării fără structură. 

Așadar, când vine vorba de alegerea centrului de engleză în care să-ți înscrii copilul, Flying Colours este cea mai inspirată decizie pe care o poți lua.

De ce să alegi centrul de engleză Flying Colours pentru copilul tău?

1. Poți alege între cursuri în variantă online sau în sala de curs

Cu Flying Colours poți alege cea mai bună variantă potrivită programului tău sau al copilului tău. Dacă optezi pentru varianta online a cursurilor, aceasta menține aceleași standarde de calitate ca și cele desfășurate în sală. Modul de participare la cursuri este ușor și prietenos, cu ajutorul platformei ZOOM.

Pe de altă parte, cursurile de engleză în sală le oferă copiilor ocazia de a interacționa direct cu profesorii și cu ceilalți copii. Grupele de cursanți sunt formate din 8-10 cursanți, astfel că profesorii pot petrece timp suficient cu fiecare copil în parte.

Alege varianta cea mai potrivită pentru tine și micuț, pe www.flyingcolours.ro.

2. Profesorii competenți

Profesorii de engleză de la Flying Colours au o vastă experiență în predarea și pregătirea pentru examenele de engleză. Aceștia sunt dedicați și entuziaști, aspect ce se poate vedea în cadrul interactivității de la cursuri. 

Profesorii participă constant la conferințe și seminarii și sunt specialiști în metodele cele mai moderne de învățare și de predare a limbilor straine.

Le vorbesc copiilor doar în engleză pentru a le oferi ocazia să asimileze expresii și să-și dezvolte vocabularul.

3. Poți obține diploma Cambridge

Diploma Cambridge este acceptată în peste 15.000 de instituții (licee, universități etc.) si este un examen foarte căutat.

Examenele Cambridge urmăresc să evalueze, în funcție de vârsta copilului, nivelul de cunoștințe al celor patru abilități necesare: vorbire, scriere, citire și ascultare. 

În pregătirea copilului pentru un examen Cambridge, este important să-i oferi cadrul adecvat în care să exerseze toate cele patru abilități necesare: vorbire, scriere, citire și ascultare. La centrul de engleză Flying Colours, copiii se familiarizează cu structura examenului de engleză potrivit vârstei lor folosind manuale și materiale ce respectă formatul examenelor Cambridge. 

La Flying Colours, rata de promovare la examenele Cambrigde este de 100%. Sună bine, nu-i așa?

4. La Flying Colours profesorii folosesc metode de predare moderne

Știi cât e de dificil să păstrezi atenția copilului, mai ales când vine vorba de învățat. La Flying Colours, profesorii folosesc tehnici de predare moderne, bazate pe comunicare, jocuri si tehnologii de ultima oră, precum smartboard și resurse online interactive. 

Tehnicile de predare sunt distractive și interactive, așadar elevii își vor însuși noțiunile importante într-un mod cu totul diferit de cel al sistemului clasic de la scoala.

5. Grupe mici, 8-10 cursanți

Când alegi un centru de engleză pentru copii, trebuie să ții cont de numărul de cursanți dintr-o grupă. La Flying Colours, grupele de învățare sunt mici, de 8-10 cursanți, oferind un cadrul ideal de învățare. Astfel, profesorii au suficient timp să se ocupe individual de fiecare copil. În acelasi timp, grupele sunt destul de mari încât copiii să-și poată dezvolta prietenii sau să facă proiecte în grup.

6. Copiii primesc evaluare și feedback

Elevii primesc feedback constant care să-i ajute să-și evaluzeze progresul și să-și mențină motivația.

La sfârșitul fiecarui semestru școlar, se stabilește o întâlnire individuală cu profesorul, în cadrul careia vei putea discuta pe larg evoluția copilului tau.

Centrul de engleză Flying Colours este cea mai bună alegere dacă te gândești să-ți îndrumi copilul spre limba engleză. Intră la ei pe site și alege cursul care se potrivește cel mai bine cu nevoile copilului tău. Apoi, lasă-i pe profesori să-i ofere copilului cel mai potrivit mediu pentru învățarea limbii engleze. 

_____
Sursă poză de copertă: Pressfoto, Freepik.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.