Familia ErFi s-a mărit de-a lungul anilor și a adunat sub umbrela sa o gamă variată de cărucioare, scaune auto, pătuțuri, sisteme de monitorizare, aparate de gătit cu aburi pentru copii, hăinuțe pentru bebeluși și copii, dar și jucării. Brandul pune la dispoziția părinților din România numeroase produse dedicate celor mici, dar și întregii familii. Iar NOUTATEA acestui sfârșit de an este deschiderea primului Concept Store Bugaboo® din Romănia.

“Concept Store Bugaboo® este un loc în care părinții pot să testeze diversele modele de cărucioare, să afle mai multe despre modul de funcționare, caracteristicile acestora, să bea alături de noi o ceașcă de ceai cald cu arome de sezon și să primească cela mai bune sfaturi în privința accesoriilor de puericultură esențiale în primul an de viață”, ne spune Alice Dona Mitu, Managing Partner ErFi Kids.

Bugaboo® este un brand de cărucioare relativ tânăr, înființat în urma cu 20 de ani de către doi cumnați din Olanda, unul inginer și altul antrepenor. Inovativitatea brandului constă chiar în simplitatea lui, în liniile clare și curate ale produselor și calitatea extraordinară a finisajelor. Acestea sunt câteva din motivele pentru care Bugaboo a devenit aproape instant un best-seller și unul din brandurile alese de vedete de top din întreaga lume, atât vedete cu sânge albastru, precum Meghan Markle, Kate Middleton, cât și vedete Hollywood-iene precum Gwyneth Paltrow.

Bugaboo® însă reprezintă mult mai mult decît un brand iubit de vedete. Este un brand care își asumă diverse misiuni sociale precum donarea a 213 cărucioare familiilor de refugiați găzduiți în insula Lesbos în anul 2016 sau donarea regulată de produse și accesorii pentru copii din spitale sau orfelinate.

Cel mai recent proiect de impact marca Bugaboo® este noul Cărucior Fox, un model unic in lume prin faptul că în fabricarea sa au fost folosite fix 92 PET-uri din plastic. Prin asumarea unei tehnici revoluționare de reciclare a plasticului, brandul olandez Bugaboo devine un lider absolut în domeniul ecologiei.

Bugaboo Fox:

Noul Bugaboo Fox este acum complet personalizabil

Parintii isi pot alege culorile, materialul pentru scaune, copertina solară, mânerele și capacele roților! Există opțiuni interminabile pentru a-ți construi căruciorul astfel încât să răspundă nevoilor tale. Materialul pentru scaun poate fi: Core, Premium și Signature, fiecare având un preț diferit. Deoarece fiecare parte este separată, vei putea personaliza căruciorul pentru toți copiii (în functție de sexul copilului), cât ți în funcție de anotimp.

Bugaboo Fox dispune de suspensie avansată pe toate roțile (Bugaboo Buffalo nu avea suspensie). Anvelopele mari se deplasează cu ușurință peste denivelări și fisuri, iar călătoriile sunt adevărate momente de relaxare pentru cei mici.

Confort excepțional

Pătuțul și scaunul sunt proiectate ergonomic pentru un super confort. Dimensiunile spațioase și căptușeala de sus pentru perne crează un spațiu în care copilului poate avea un somn liniștit. Scaunul este reversibil și se înclină cu o singură mână. Scaunul este destul de ridicat pe cărucior, ceea ce înseamnă că îi poți oferi masa copilului fiind la aceeași înălțime cu el. Ghidonul se reglează cu ușurință în sus și în jos, ceea ce permite părinților mai înalți să conducă confortabil căruciorul.

Ușor și compact

Bugaboo Fox este la fel de ușor ca și Cameleon3! Bugaboo Fox cântărește puțin sub 22 kg și poate ține copii până la 48,5 kg. Este foarte ușor de ridicat și pliat. Căruciorul se pliază perfect într-o singură piesă și poate fi depozitat în picioare.

#Goodtoknow

  • Structura roții din față a fost complet refăcută;
  • Mânerele din piele și husele pentru bară dau un aspect luxos căruciorului;
  • Coșul de dedesubt este ușor accesibil și are o capacitate de greutate de 22 kg;
  • Căruciorul are și buzunare de depozitare, la îndemână părinților.

Căruciorul se adaptează perfect la provocările vieții moderne și a devenit “un gadget” apreciat de familiile moderne din toată lumea.

Vizita la ErFi și mai ales în noul Concept Store Bugaboo® se dorește a fi o experiență cât mai plăcută pentru toți părinții care trec pragul showroom-ului. Părinții sunt așteptați pe Splaiul Unirii nr 47, sector 3, Bucuresti, Zona Timpuri Noi, de luni pâna vineri, între 9:00-19:00 și sâmbătă, de la 9:00-15:00.

 

Sursă: ErFi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.