Logiscool, școala internațională de programare și robotică pentru copii și adolescenți a lansat  un survey care urmărește să strângă informații de la adolescenții între 14 și 19 ani despre planurile lor de viitor. Studiul își propune să afle ce domenii dorește Generația Z (supranumită și iGen sau Generația Tech) să descopere pe plan profesional, care sunt cele mai relevante cunoștințe și aptitudini ale viitorului, dar și factorii care stau la baza alegerii lor.

Adolescenții pot răspunde la cele 19 întrebări din acest formular până la finalul lunii Decembrie și pot fi premiați pentru raspunsurile lor (prin tragere la sorți), cu o ședință de consultanță în carieră cu un HR extraordinar, bilete la cinema sau ochelari VR

Logiscool a demarat acest studiu la nivel internațional, în toate țările în care rețeaua lor de școli este prezentă, și va prezenta rezultatele în prima parte a anului 2020.

Dacă la nivel international, diverse studii, precum cel de la Harris Insights & Analytics au aratat ce își doresc copiii din US sau China să facă – de exemplu, copiii chinezi visează să devină astronauți, iar cei din SUA și UK își doresc sa fie Youtuberi – iată că pentru România nu există încă date, dar le vom descoperi în curând.

Participă și tu la studiu până la sfârșitul lunii Decembrie și hai să descoperim care este topul domeniilor pe care tinerii români le aleg pentru viitorul lor profesional!

 

Sursă: Logiscool

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.