Eveniment dedicat tatilor - Modern Dads

Modern Dad’s Challenges – proiectul educativ dedicat tatilor revine cu prima editie offline din acest an. In 2024, tatii vor pute participa la sesiunile de informare pe care le pregatim in cadrul celor 2 conferinte dedicate lor ( februraie si noiembrie) si la evenimentul sportiv orgnizat cu ocazia Zilei Tatalui, in luna mai.

Prima intalnire offline din cadrul conferintei Modern Dad’s Challenges va avea loc pe 28 februraie, de la 18:00, la Hotel International Bucuresti, pe tema: Project Management in Parenting  si relationarea cu copilul. Tatii vor explora alaturi de specialistii invitati informatii legate de organizarea familiei si programarea activitatilor copiilor, calendarul familiei, dar si elementele definitorii pentru devoltarea copiilor, cu focus pe competentele si abilitatile fetelor.

Ce subiecte am pus pe agenda evenimentului?

De ce Project Management? Pentru ca suntem bombardati cu informatii din toate directiile, activitatile se tot aduna, atat pentru copil, cat si pentru cuplu si familie si uneori poate deveni covarsitor sa le duci la bun sfarsit pe toate. De aceea, cateva sfaturi de organizare si de gestionare a intregului proces sunt numai bune, mai ales la inceput de an.  Si invatarea este tot un proces si el poate fi mult mai placut in functie de metodele alese, prin urmare discutam de data aceasta despre invatarea alternativa si experentiala, pe care noi o aplaudam. La fel cum aplaudam si incurajam si dezvoltarea multilaterala a copiilor nostri, fara bariere de gen. In acest sens, discutam despre rolul crucial al parintilor in sustinerea fetelor in tehnologie si antreprenoriat.

Ca intotdeauna, ramanem ancorati in realitate si incheiem cu deja consacrata sesiune DAD Talks – povesti la cald si cu impact! Tombola si premiile sunt si ele prezente, cu energia “taticeasca“ si pofta de cunoastere veniti voi!

Inscrie-te gratuit aicihttps://moderndads.ro/modern-dads-challenges/.  Urmatoarea editie va fi tocmai in toamna, in luna noiembrie, asadar, nu rata acest moment.

Programul conferintei Modern Dad’s Challenges

PROGRAM eveniment:  

  • Project Management in Parenting, Radu Popescu, Consultant, Consilier Parental și Project Manager;
  • Rolul crucial al părinților în susținerea fetelor în tehnologie și antreprenoriat, Maria Popescu, Program Manager Adfaber;
  • 𝗖𝘂𝗺 𝘀𝗮̆ 𝗳𝗶𝗶 𝘁𝗮𝘁𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝗽𝗿𝗲𝘇𝗲𝗻𝘁? 𝗗𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗺𝗶𝗻𝗱𝗳𝘂𝗹 𝗽𝗮𝗿𝗲𝗻𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗹𝗮 𝗯𝗮̆𝗿𝗯𝗮𝘁̦𝗶, Matei Stanculescu, Fondator Centrul Eka – Centrul Stării de Bine, Psihoterapeut, trainer, Mental Fitness coach și Ioan Ungureanu, Fondator DadsAround – Know-how & Comunitate pentru #supertați în devenire 12 ani în comunicare, student la a doua facultate – Științe Cognitive, Psihologie

     

Mai mult, in cadrul evenimentului sustinem proiectele Hope and Homes for Children si invitam taticii sa redirectioneze 3,5 % din impozitul pe venit catre cauza asocitiei!

In cadrul evenimentului sunt alaturi de noi cu informatii si experiente pentru tati urmatorii parteneri:

𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿 𝗚𝗼𝗹𝗱: 𝗔𝗱𝗳𝗮𝗯𝗲𝗿 || Fragedo

𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿𝗶 𝗦𝗶𝗹𝘃𝗲𝗿: 𝗦𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮 𝗱𝗲 𝘀𝗮𝗵 || 𝗟𝗶𝗯𝗿𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗰𝘂 𝗱𝗶𝗰𝗵𝗶𝘀 || 𝗣𝗲𝗲𝗸-𝗮-𝗕𝗼𝗼𝗸

𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿𝗶 𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗶: 𝗧𝗮𝘀𝘁𝗲 𝗟𝗲𝗮𝗿𝗻𝗲𝗿𝘀 || 𝗛𝗼𝗽𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗛𝗼𝗺𝗲𝘀 𝗳𝗼𝗿 𝗖𝗵𝗶𝗹𝗱𝗿𝗲𝗻

Ce este Modern Dad’s Challenges?

Modern Dad’s Challenges este un eveniment organizat de agenția Creative Energy Corner, cu sprijinul brandurilor și a partenerilor media.

Programul complet al evenimentului si detalii suplimentare se gasesc pe platforma online www.moderndads.ro, sectiunea “Evenimente”, cat si pe Facebook Modern Dads. Tatii sunt invitati de asemenea sa se alature grupului privat de Facebook – Grup Modern Dads, pentru sesiuni de networking online si campanii pregatite special pentru ei. Totodata, pentru a fi la curent cu ce alte proiecte si campanii dezvoltam pentru tati, se pot abona la newsletter-ul bilunar aici.

In ultimii 5 ani, platforma Moderndads.ro a devenit o sursa de informare importanta pentru parintii moderni. Prin proiectul Modern Dad’s Challenges tatii din Bucuresti si din tara au beneficiat de experiente de invatare si de informare complexe, evenimentul fiind singurul de acest fel din Romania. Prin conceptul #ModernDads sustinem implicarea tatalui in dezvoltarea copilului si ii spirjinim in fiecare etapa din dezvoltarea copilului.

Modern Dad’s Challenges este un proiect dezvoltat de agenția Creative Energy Corner. Pentru parteneriate media sau de brand si colaborari ne poti scrie pe adresa de email sofia.frunza@energycorner.ro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.