Technovation Girls_ Adfaber
Ești acel părinte care își dorește să schimbe în bine viața fiicei sale? Atunci avem o veste bună! A reînceput cea mai mare competiție de IT și leadership din lume dedicată fetelor cu vârste între 8 și 18 ani.
Technovation Girls este un program internațional gratuit, desfășurat anual, în cadrul căruia mii de eleve din întreaga lume se înscriu, descoperă cu câtă ușurință pot să dezvolte aplicații, dobândesc cunoștințe noi și leagă prietenii.
Technovation Girls oferă elevelor cu vârste între 8 și 18 ani abilitățile de care au nevoie pentru a deveni antreprenoare și lideri în domeniul tehnologiei. Cu sprijinul mentorilor voluntari, profesorilor și părinților și folosind materialele gratuite puse la dispoziție, fetele învață să dezvolte aplicații pentru mobil care abordează problemele din lumea reală și un business plan complet.

Competiția Technovation Girls

Technovation Girls este un program internațional gratuit, anual. Sute de eleve din întreaga lume se înscriu, descoperă cu câtă ușurință pot să dezvolte aplicații, dobândesc noi cunoștințe și leagă noi prietenii. Programul este compus din experiențe de învățare unice.

Participantele dezvoltă o aplicație de mobil cu care participă la competiția internațională Technovation Girls.

Ești elevă și vrei să participi la Technovation Girls?

Pornește într-o aventură a cunoașterii și descoperă cât de simplu și frumos este să dezvolți soluții IT pentru a ajuta comunitatea din care faci parte. Înscrie-te în program și formează o echipă. O echipă trebuie să aibă maxim 5 fete. Împreună identificați o problemă din comunitate sau din lume și folosiți lecțiile gratuite din cadrul programului pentru a dezvolta o soluție IT pentru problema identificată. Veți avea șansa să vă numărați printre câștigătoarele internaționale ale competiției Technovation!

Fii acel părinte care vorbește cu fiica sa despre Technovation Girls și oferă-i șansa să descopere acest program educațional gratuit. Va deprinde abilități de lider în IT și va concura cu fete din întreaga lume pentru titlul de cea mai bună aplicație care rezolvă o problemă reală.
Trimite-i linkul către pagina programului și încurajează-o să se înscrie sau ajut-o tu să facă acest pas!
Sursa: Adfaber

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.