Gasca Zurli incheie anul 2018 cu ”Zambetul din cutie” – cel mai frumos spectacol de pana acum, organizat marti, 4 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti. In fata a mii de oameni si pentru prima oara in istoria Zurli, cele 16 personaje create de Mirela Retegan au facut ca scena sa prinda viata, iar magia sa se intample cu adevarat.

Cei mici au fost intampinati de spiridusi veseli care le-au oferit cate un clopotel, iar apoi i-au invitat la joaca. Luminitele, fulgii de nea imprastiati cu generozitate de ajutoarele lui Mos Craciun, globuletele colorate, agatate cu grija in braduti si bucuria celor prezenti au creat o atmosfera de basm.

Chiotele de bucurie ale copiilor s-au auzit in toata Sala Palatului, iar ecoul lor a ramas mult timp dupa terminarea spectacolului. Oamenii mari veniti la spectacol au facut echipa cu generozitatea, rabdarea si zambetul si s-au transformat in Ajutoarele Mosului. Au adus sute de pachete pentru campania „Vreau sa il ajut pe Mos Craciun!”, iar spiridusii le-au daruit, la schimb, cate un glob Zurli.

Odata inceput spectacolul, toata sala a intrat in povestea spectacolului, devenind, la randul ei, un personaj cheie.

Emotiile au condimentat show-ul, au fost momente unice in care toata lumea a cantat impreuna cu Gasca. Cand Tura Vura a distrus cadourile pregatite de Gasca, spiridusii Zurli, la semnalul dat de Tanti Prezentatoarea, au creat un lant in sala prin care au trimis pe scena cutiile pline de cadouri aduse de cei prezenti la spectacol. Bucuria copiilor cand si-au recunoscut cutiile a fost de nedescris.

Surpriza serii si invitatul special al spectacolului a fost Mos Craciun! Si-a facut aparitia pe neasteptate, a aparut in sala chiar dintre spectatori. Moment in care toti copiii s-au ridicat si i-au cantat Mosului cantecul sau preferat.

Seara s-a terminat cu peste 4000 de oameni, in picioare, aplaudand, si cu peste 30 de personaje pe scena, luandu-si la revedere de la cei prezenti.

Gasca Zurli incheie astfel un an 2018 fabulos, in care a reusit sa intre in Cartea Recordurilor, a strabatut tara in lung si-n lat pentru a pune Zambetul Zurli pe harta Romaniei, un an in care a dus bucuria si Zambetul in Europa, prin spectacolele sustinute in afara tarii.

**Sursa material & poze: Gasca Zurli

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here