Campionii sanatatii

Daca nu ti-ai facut planuri pentru acest weekend, iata o activitate de care cel mic va fi super incantat. Sambata, pe 14 aprilie, incepand cu ora 10:00, in Parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti va avea loc crosul pentru copii si parinti „Campionii sanatatii”. Faceti echipa si participati si voi? 🙂

Aflata la a X-a editie, aceasta activitate sportiva in aer liber dedicata familiilor, organizata de Asociatiile EMOVERE, Elite Runnig, Ro Club Maraton, asteapta peste 1.200 de alergatori in cursele gandite special pentru a adapta parintii la ritmul copiilor si a petrece impreuna timp frumos si sanatos.

Campionii sanatatii editia a X -a 2018

Alergi in familie şi sustii un copil aflat intr-o situatie dificila.

Anul acesta Campionii sanatatii alearga si pentru o cauza sociala: copiii cu afectiuni oncologice, cei cu imunodeficiente si copiii care au suferit arsuri grave şi familiile acestora, vor putea fi sustinuti prin „Burse de Sanatate”. Taxa de inregistrare si toate donatiile vor fi dublate de sponsorul proiectului. Ne propunem ca cel putin 15 copii cu probleme de sanatate şi cu o situatie materiala precara sa poata beneficia de burse lunare din donatiile si fondurile adunate la Campionii sanatatii. Inscriidu-te la Cursele pentru copii si parinti „Campionii sanatatii”, donezi taxa de inscriere catre un copil aflat in suferinta.

 “Pentru unii dintre copiii de care se ocupa Asociatia MagiCAMP sa alerge e doar un vis. Ei sunt nevoiti sa petreaca saptamani intregi in patul de spital, departe de bucuriile copilariei. Parinti si copii, “campionii sanatatii” participa insa la crosul organizat de Asociata EMOVERE, Elite Running si Ro Club Maraton pentru ca cei care mai au inca de luptat sa mai faca un pas spre o viata ca cea de dinainte de cancer“, declara Melania Medeleanu si Vlad Voiculescu. 

In fiecare primavara incepand cu anul 2010, Crosurile pentru copii si parinti – Campionii sanatatii au adunat din ce in ce mai multi sustinatori din gradinitele si scolile din Bucuresti. Intrecerile sunt organizate pe categorii de varste de la 6 luni la 12 ani. Toti copiii vor primi medalii “Campionii sanatatii” si mere gustoase de la Irinuca, personajul simbol EMOVERE, iar castigatorii vor primi premii sanatoase. Toti participantii vor primi din partea organizatorilor tricouri Magic Makers.

Baby Love Gym la Campionii sanatatii

De sport si sanatate se vor bucura si bebelusii – copiii intre 4 luni si 2 ani, care vor participa alaturi de parinti la demonstratii de gimnastica adaptata varstei. Demonstratiile vor fi sustinute de specialisti, kinetoterapeuti ai centrului Kineto Bebe, prin proiectul Baby Love Gym. Ei vor invata ca miscarea este un mod de viata care trebuie invatat inca de mic, pentru a creste sanatos si armonios.

Inscrierea la cros se poate face aici sau la fata locului, prin plata a 20 de lei, care reprezinta taxa de participare. Fiecare cuplu de alergatori copil – parinte va primi un kit „Campionii sanatatii” cu tricouri MagicMAKERS, numar de concurs si mere sanatoase de la Irinuca.

Toti participantii la crosurile Campionii sanatatii vor primi in dar, la finalul zilei, un spectacol de teatru cu papusi, in care Irinuca si prietenii ei ii invata pe copii de ce este sanatos sa faci miscare in fiecare zi si de ce legumele si fructele sunt prietenii cei mai buni ai copiilor. Spectacolul este creat de actrita Violeta Mitescu.

Actiunea Campionii sanatatii editia a X – a este organizata de Asociatiile EMOVERE, Elite Runnig, Ro Club Maraton si sprijinita de: Asociatia MagiCAMP, Primaria Sectorului 3 Bucuresti, Kineto Bebe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.