#HaiAfară este campania de vară #Modern Dads ce va cuprinde recomadări cu locații, proiecte, evenimente pe care le-am documentat pentru comunitatea taților moderni. Periodic vom avea recomandări faine pentru explorare în natură, relaxare, activități outdoor și timp de calitate în familie.

Iată prima locație: În Livadă, la 25 km de București, Sat Săcele, Comuna Tamadau Mare, Călărași, Romania.

Sursă foto: FB În Livadă

Ce este În Livada?

În livada este în primul rând casa unei familii cu copii, de mai bine de doi ani.

Care este povestea locului?

Familia În Livadă: cu cât petrecem mai mult timp acolo, cu atât descoperim mai mult din frumusețea locului și ne place tot mai tare. De aceea am simțit nevoia să împărțim frumusețea, liniștea locului, aerul curat, roadele livezii, varietatea de viețuitoare, bucuria de a fi acolo, cu alți oameni frumoși. Ne place să avem curtea plină de copii, iar ei se bucură din plin – se cațără, se dau huța, aleargă, se luptă cu pistoale sau baloane cu apă, plantează legume, culeg fructe, observă viețuitoarele pe care le-au întâlnit doar în cărți sau povești (la noi puteți vedea și licurici într-o noapte de vară, dacă aveți noroc!), merg liberi spre baltă, la scăldat, ca în vremea copilăriei noastre.

Când îi vedem așa liberi, bucuroși și frumoși, asta ne inspiră să facem și mai multe pentru ei în livadă, de la cultivarea hranei sănătoase, la amenajarea spațiului în mod cât mai util și plăcut pentru ei. Și facem, încet, încet – este mult de muncă, mult de investit.

Sursă foto: FB În Livadă

Când ești În Livadă, nu vrei să mai revii în mediul urban. Așa că ne-am gândit să ne mutăm cu o parte din muncă, activitate acolo. Am făcut sesiuni foto în livadă și împrejurimi, am descoperit că locul este foarte ofertant, mai ales în sezonul cald.

Așadar , În Livadă este locul nu departe de Bucuresti unde poți găsi liniste și aer cu miros de iarbă și flori, o mulțime de pomi înfloriți sau deja încărcați cu fructe parfumate, care așteaptă să fie culese de mânuțe mici și curioase.

Ce pot face tații cu copii În Livadă:

  • vă puteți relaxa la un picnic în livadă, un ceai sau o cafea pe terasa cu miros de iasomie, o plimbare pe malul lacului, la apus, o partidă de pescuit  sau cu o carte bună, în hamac. Punem la dispoziție și o bibliotecă pentru adulți și copii.
  • iubitorii de bird watching ( observarea speciilor de păsări din zonă) vor fi bucuroși să descopere o multitudine de păsări, precum cuc, prigorie, potârniche, grangure, graur, pelican, lebăda, bufnița, soim, pupăza, ciocănitoare, lăstun, coțofana, rațe sălbatice, pițigoi albastru, fazan și altele.
  • copiii pot alerga în voie prin livada de aproape 3000 mp, se pot cățăra în copaci, pot culege fructe, plante , flori, pot prinde și studia insecte și șopârle la microscopul nostru. Tot pentru ei am pregătit un loc de joacă, un loc cu nisip și multe  jucării și jocuri.
  • dacă nu vă vine să plecați, nu-i nimic, puteți campa la noi peste noapte, pregătim un foc de tabără, avem o chitară și multe povești .

Sursă foto: FB În Livadă

Așadar, mergeți să vedeți despre ce este vorba, și dați-ne de veste cum a fost.

De reținut: vizitele, evenimentele se fac doar pe baza de programare.

Mai multe detalii despre locație AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here