Portret de familie 2018

S-a anuntat ”Portret de Familie 2018”. A 8-a editie. A opta!!! Si habar n-avem cum stati cu programul, dar trebuie neaparat sa ajungeti – cu toata familia – in perioada 6 si 12 decembrie, pe strada Ion Brezoianu nr. 40-42, la Showroom Mobila Dalin, in intervalul orar 17.00 – 21.00. Va asteapta acolo Foto Union pentru a va face cadou o fotografie cu familia dumneavoastra.

Nu costa nimic. Atmosfera e fantastica. Decorul e de poveste. Iar portretul va fi de pus in rama.

Citeva detalii organizatorice importante pentru campania foto #portretdefamilie care incepe pe 6 decembrie 2018, la ora 17.00:

Portret de familie 2018
1. Nu va costa nimic. Este un cadou pe care Hochland si Foto Union vi-l fac cu ocazia Sarbatorilor.
2. Nu exista programari. Fotografiile se fac in ordinea sosirii.
3. Vor avea prioritate familiile cu copii mici.
4. Pentru ca legea obliga, va trebui sa semnati inainte de sedinta foto un acord de prelucrare a datelor personale (GDPR)
5. Se vor face, probabil, mai multe fotografii fiecarei familii. Se va alege insa una, cea mai buna din punctul de vedere al echipei Foto Union. Aceasta va fi edita si printata in citeva exemplare. Dat fiind numarul foarte mare de participanti de la ultimele editii, s-a stabilit ca printurile sa poata fi ridicate in cursul zilei urmatoare, in intervalul 19.00 – 21.00, de la aceeasi adresa (Ion Brezoianu 40-42).
6. Portretul in format digital va fi livrat pe adresele de email pe care le veti lasa la locul de desfasurare al evenimentului.
7. Fotografiile vor fi incarcate a doua zi pe pagina de Facebook Portret de Familie, dar si pe pagina de Facebook a partenerului principal Hochland.

Dati going AICI.

*** sursa: Foto Union

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.