Pune Zambetul intr-o cutie si fii ajutorul lui Mos Craciun alaturi de Gasca Zurli!

Campania umanitara „Vreau sa il ajut pe Mos Craciun!” – initiata de Zurli si sustinuta de Fundatia Noua Generatie – continua si anul acesta.

Pregatiti un cadou pentru un copil caruia puteti sa-i desenati cel mai mare zambet pe chip. Puteti pune in pachet orice, de la carti de colorat, haine, jucarii, pana la dulciuri care nu se topesc. Ne-am bucura mult daca ati pune si o scrisoare cu ganduri frumoase si un zambet desenat chiar de mainile voastre.

Impachetati-l in hartie colorata si scrieti pe el daca este pentru o fetita sau un baietel. Nu uitati sa treceti si varsta. Faceti pachetele impreuna cu cei mici, astfel incat ei sa invete ce este generozitatea si cat de important este sa daruiesti… zambete si iubire!

Aduceti cadourile pe 04 decembrie la Sala Palatului, incepand cu ora 12.00. Un spiridus Zurli le va prelua si, drept rasplata pentru generozitatea voastra, veti primi un glob Zurli.

Cei din Bucuresti, pot trimite sau aduce pachetele la sediul Zurli, pana pe data de 15 decembrie. Adresa la care trebuie trimise pachetele este strada Barbu Vacarescu nr 164A, cladirea C3, intrarea A, etaj 2, Bucuresti.

Toate cadourile vor ajunge la copiii Asociatiei Sansa Ta, la cei de la Asociatia Touched Romania si la copiii internati in sectiile de oncologie din Bucuresti.

Pune Zambetul intr-o cutie si fii ajutorul lui Mos Craciun alaturi de Gasca Zurli!

Campania „Vreau sa il ajut pe Mos Craciun!” isi propune ca prin aceasta campanie sa ii invete pe copii ce inseamna sa daruiesti, sa ajuti si sa fii generos, valori promovate, de altfel, in fiecare spectacol jucat. Campania, aflata la cea de-a 9- a editie, a adus pana acum mii de zambete pe fetele copiilor mai putin norocosi.

De Craciun, daruim zambete!

P.S.: Poti sa aduci un pachet si sa faci o bucurie unui copil chiar daca nu ai bilet la spectacolul Gastii Zurli. Acest lucru, insa, nu iti va asigura accesul in sala de eveniment.

*Sursa informatii & poze: Gasca Zurli

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.