Fetita Zurli

Fenomenul Zurli a prins amploare in toata Romania, dar si peste hotare. De 12 ani, Mirela Retegan, impreuna cu minunata Gasca Zurli, aduce zambete pe fetele copiilor si multa culoare in viata lor. Le spunem si noi: La multi ani si cat mai multe spectacole de poveste! Unul dintre acestea a fost chiar saptamana trecuta, joi, pe 11 ocotmbrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

La aniversarea celor 12 ani de Zurli in Romania, mii de copii si parinti s-au bucurat de cel mai frumos spectacol pus in scena de Gasca Zurli. Intr-o atmosfera de basm, scaldata de luminitele jucause din sala, toata lumea a fost una cu personajele. Cei mici au cantat impreuna cu Gasca Zurli fiecare melodie din spectacol, iar oamenii mari s-au lasat purtati de copilarie si au intrat in jocul piticilor. Bucurestenii au facut cunostinta cu Zambetul Zurli, cel mai nou personaj din Gasca. Vicleana cum o stim, Tura Vura a incercat sa-l rapeasca. Desigur, nu i-a mers planul nici de data asta, pentru ca prietenii din Gasca Zurli i-au pregatit o surpriza, iar Tura Vura a sfarsit prin a fi “trimisa la plimbare”… cu roaba!

Gasca Zurli_Zambetul

Cel mai emotionant moment a fost, fara doar si poate, cel in care toata suflarea din sala a cantat “La multi ani!”, iar Mirela Retegan, fondatoarea Zurli, a povestit despre inceputurile brandului. Cu lacrimi in ochi, Mirela le-a povestit tuturor cum a pornit Zurli, cum din dorinta ei de a-i explica Mayei lumea inconjuratoare, Zurli s-a transformat intr-un adevarat fenomen in cei 12 ani de existenta.

“Sunt impresionata, fericita, coplesita. Cunosc personal 80% din sala, parinti si copii care au crescut impreuna cu noi. Fericirea lor si bucuria din timpul spectacolului este rasplata muncii noastre. Va multumim!” – Mirela Retegan.

gasca-zurli-12ani-9

Mii de stelute stralucitoare au umplut sala atunci cand s-au auzit primele acorduri din “Cantec pentru Maya”, iar Fetita Zurli a inceput sa cante cel mai iubit cantec de leagan. Odata cu ea, fiecare parinte si-a strans la piept copilul si a facut promisiunea Zurli.

A “plouat” colorat peste Sala Polivalenta la aniversarea celor 12 ani de cand Zurli deseneaza zambete pe chipurile copiilor si de cand oamenii mari invata sa se joace cu copiii lor, sa fie buni, generosi, luminosi. La finalul spectacolului, sala a fost imbracata de mii de confetii colorate, spre deliciul celor mici.

Spectacolul de la Bucuresti este al 5-lea din turneul national Puterea Cornetelor, cu care Gasca Zurli strabate Romania pentru a-i invata pe oameni sa zambeasca. Toamna aceasta, Gasca Zurli duce Zambetul Zurli in 11 orase din Romania. Urmatoarea oprire, Botosani, pe 15 octombrie si Piatra Neamt pe 16. Povestea Zurli merge mai departe impreuna cu voi 🙂

 

*Photo credit – Ovidiu Craiciu & Dragos Constantin

** Sursa informatii: Gasca Zurli

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here