Maratonul educatiei prin joc si arta

În timp ce ne bucurăm de aceste săptămâni de vară conștientizăm tot mai mult că se apropie noul an școlar. Și odată cu el și ediția de toamnă a unui eveniment dedicat copiilor –  Maratonul Educației Alternative organizat de Asociatia PlaYouth. Aici copiii se vor bucura de ateliere și activități creativ-educative.

Maratonul Educației este un eveniment de 1 zi care se adresează copiilor de 5-14 ani și părinților acestora, în cadrul căruia vor găsi 8 zone cu 36 de ateliere diferite din zona de artă, știință, reciclare creativă, hand made, mișcare sau teatru. Copiii au ocazia să își descopere pasiunile testându-le și să își facă prieteni noi, iar copii din centrele de asistență socială se bucură de cea mai frumoasă zi.

Ediția de toamnă a maratonului este o odă pentru vară, bucurie, activități în aer liber și învățare prin joc și joacă.

Program Maratonul Educatiei Alternative

Pe data de 10 Septembrie 2022 vă invităm alături de ei în Parcul Romniceanu din București, între orele 11:00 și 18:00 să vă bucurați  de jocuri, artă și activități creativ-educative.
Copiii vor putea participa la ateliere de chimie distractivă, teatru de improvizație, modelaj cu lut, pictură, do it yourself, reciclare creativă, astronomie, inteligență emoțională, zumba și altele iar voi vă veți putea relaxa, liniștiți, în zona cu hamace și fotolii.

Pe lângă învățarea prin joc și artă, această ediție are și un obiectiv caritabil. Împreună putem să contribuim la implementarea proiectului “Biblioteca cu speranță” și strângerea de materiale educaționale și rechizite necesare pentru începerea anului școlar destinate celor 500 de copiii din zonele sărace ale capitalei.

Accesul pe bază de donație

Așadar ca bilet de participare la Maratonul Educației Alternative din 10 Septembrie vă rugăm să aduceți, în ziua evenimentului, o carte (poate fi nouă sau nu) pentru biblioteca copiilor și câteva rechizite școlare în stare bună. Veți contribui la bucuria multor copii!
Vă puteți înscrie la maraton completând acest formular:
https://tinyurl.com/yrhr73sy.

Pentru mai multe informații despre eveniment îi puteți contacta pe e-mail: contact@playouth.ro sau la telefon: 0755 655 566.

Despre PlaYouth

Aducem jocul, arta și bucuria în educaţia și dezvoltarea copiilor prin organizarea de activităţi educativ-recreative, proiecte și campanii cu impact social bazate pe emoțiile și nevoile copiilor, la care participă și părinţii, profesorii sau îndrumătorii lor, într-un mediu primitor, călduros și vesel. Mai multe despre noi puteți afla aici!

 

Sursă: PLaYouth

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here