Man carrying kid in superhero costume
Digital composition of man carrying boy in superhero costume

Activitati sportive sau artistice?

Cursuri care il ajuta pe copil sa-si dezvolte abilitatile socio-emotionale sau cognitive?

Scoli de vara, tabere, crosuri sau activitati educative care implica explorarea naturii, a fenomenelor fizice si dezvoltarea abilitatilor digitale?

Daca in trecut copiii se bucurau de ore in sir de joaca in aer liber si activitati relaxante impreuna cu gasca din jurul blocului, acum situatia arata total diferit. In zilele noastre vorbim deja de “programul” copilului si o serie de activitati educative care ii ocupa cea mai mare parte din timpul liber. Totusi, cum ne dam seama care sunt cele mai potrivite activitati pentru dezvoltarea lui? Cum descoperim talentul copilului si ii stimulam creativitatea, inventivitatea? Ce trebuie sa facem in momentele in care observam ca vrea sa renunte si cand este totusi momentul sa spunem stop la o activitate? Ce activitati putem face acasa cu cei mici si cat de important este jocul pentru dezvoltarea lui?

Copiii sunt talentati, sunt energici, sunt plini de viata si abia asteapta sa fie descoperiti, sa le punem in evidenta valoarea si potentialul. Vino sa inveti “Cum descoperi talentul copilului si incurajezi dezvoltarea lui multilaterala”, pe 6 iunie, la editia a 8-a a Modern Dad’s Challenges. Evenimentul va avea loc la Hotel International, de la 18:30 si necesita inscrierea in prealabil pe site-ul www.events.moderndads.ro. Intrarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Subiectele pe care le vom dezvolta la aceasta editie sunt:

  • Cum descoperim talentul copilului?
  • Dezvoltarea fizica a copilului si rolul activitatilor sportive
  • Idei de activitati tata-copil pentru vacanta sau perioada verii

Participantii vor avea parte si de o parte practica, la care vor invata despre importanta jocului in dezvoltarea copilului. Asadar, taticii vor construi impreuna un skyrial urias si se vor relaxa, jucandu-se!

 Branduri partenere: Lidl Romania, Lupilu, Nestle Incepe Sanatos Creste Sanatos, ErFi Kids, Dettol Romania, Douglas Romania, Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti.

Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Sfatulparintilor.ro, Copilul.ro, Romania Pozitiva, Andreicismaru.ro, Tatistaacasa.net, Educabil.ro,  Jurnalulunuitata.ro, Artistu.ro, Staupenet.ro, Asociatia SAMAS, Startevo.com, Kidibot, Frunzaresc.eu, Laurafrunza.com, Go-gib.ro, #Cafeauadela10, Unsoideblog.ro, Sebababy.ro, Iulianaroca.ro, Solonaria.ro, Mamide2.com, Pricopie.com, Johannasburg.ro, Mamicaautentica.ro, Ioanaboca.ro, Bebelonia.ro, Positivemother.wordpress.com, Ralucaloteanu.ro, Zecelucruri.ro, Rozsaunu.ro, Lullaby.ro.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este organizat de agentia de publicitate Creative Energy Corner. Mai multe detalii despre proiect gasiti pe site-ul evenimentului sau pe pagina de Facebook Modern Dad’s Challenges.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.