1 Iunie zi libera nationala cu Itsy Bisty FM

Modern Dad’s Challenges invita taticii si viitorii tati pe 1 iunie, in zona Itsy Bitsy Bebe, la „Cea mia Itsy Bitsy Zi Libera Nationala, 2018”, unde pregatesc multe activitati creative si interactive dedicate tatilor si celor mici. La stand tatii vor putea afla cum se pot alatura comunitatii Modern Dad’s Challenges, singurul proiect de parenting din Romania dedicat tatilor si viitorilor tati si ce activitati educative, workshop-uri, intalniri si grupuri de socializare exista pentru ei. Tot acolo vor putea participa la tombola organizata de agentia Creative Energy Corner, la care pot castiga premii atractive.

De asemenea, tatii sunt asteptati impreuna cu cei mici sa participe si sa se distreze la un workshop muzical si educativ “ Learn with music”. De la 11:00-12:00 si de la 17:00-18:00, copiii cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 6 ani, alaturi de tatici sunt invitati sa invete limba engleza prin muzica, joc si miscare. Programul se bazeaza pe interactiunea parinte-copil in activitatile conduse de profesor, adultii participand activ – ei fiind principalul model in aceasta etapa de viata a celor mici. Studiile demonstreaza nenumaratele beneficii pe care muzica le aduce in dezvoltarea copiilor. Ei socializeaza, isi dezvolta limbajul, abilitatea de a comunica, motricitatea, isi exprima opiniile etc. Si cel mai important: se distreaza intr-un mod educativ! Asa ca nu ratati ocazia si participati la aceasta activitate speciala. Learn with music inseamna muzica, cantec, dans si instrumente muzicale 🙂

Learn with music_logo

La zona Itsy Bitsy Bebe va asteapta si alte activari creative, despre care puteti afla mai multe aici.

In plus, la „Cea mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala”, pe 1 Iunie 2018, pe scena din parc vor urca trupe pentru copii: Voltaj Academy alaturi de Calin Goia, Grupul Vocal Liliput, Grupul vocal BimBam, Arpeggio Music School, Trupa Blana Bomba, Contrapunct, trupele de actori de la Teatrul Tandarica, Teatrul Ion Creanga si Opera Comica pentru Copii, magicienii Cristina Strecopitov si Bogdan Muntean, dansatorii de la Five Gym – Street Dance Kids, Trouble Dance Company si Victoria Dance Studio. Vor face concursuri cu premii si se vor distra cu copiii pe scena chiar eroii lor preferati: Itsy, Bitsy si SuperZapa.

Iar parintii dornici sa se informeze despre cea mai frumoase maserie, aceea de parinte, sunt asteptati la „La Foisorul de lemn” unde bloggeri ca Ela Craciun, Ana Nicolescu – Mamica Urbana, Gabriela Maalouf si Robert Diaconeasa – Daddy Cool, alaturi de Ana Raluca Chisu (initiatoarea proiectului de sanatate Baby Love Gym) si trainerul experimentat in jocuri si joaca – Adriana Mitu, vor invita la discutii si schimb de idei publicul din parc si din online. Gazde si moderatori ai acestor intalniri sunt realizatorii radio Itsy Bitsy FM: Simona Dragomir, Alex Zamfir si Georgiana Purcarea.

Anul acesta toti copiii si parintii au liber de la scoala si serviciu si se pot bucura unii de altii mai mult timp. Sa nu uitam ca cel mai bun cadou pentru copil este timpul petrecut cu parintii. Itsy Bitsy FM a creat cadrul ideal pentru aceasta. Asadar, va asteptam sa sarbatorim impreuna, jucandu-ne in aer liber, zi lumina! Si pentru ca ascultatorii vor sa vada cum este intr-un studio radio si vor sa ii cunoasca pe realizatorii Itsy Bitsy FM, in aceasta zi am mutat studioul live in parc. Aici ii invitam pe toti ascultatorii sa ne spuna liber ce ii face fericiti.“ spune Nadia Tataru, Director General Itsy Bitsy FM.

Programul complet al activitatilor de 1 iunie pregatite de Itsy Bitsy FM poate fi accesat aici. Va asteptam 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.