Ambasada Zurlandia

Hai la cel mai mare festival dedicat familiei si jocului – Festivalul Familiei Zurlandia! 🙂 In weekend, pe 16 si 17 iunie, la Domeniul Stirbey, va asteapta activitati inedite, joaca, distractie! TOATE, fara grija timpului!

In ZURLANDIA, timpul se suspenda! Singurul reper e FERICIREA din ochii copilului tau. Si inca nu s-a inventat sistemul de masura care sa cuprinda atata fericire!

In ZURLANDIA, telefonul e doar un aparat de fotografiat. Vino pe taramul parintilor care stiu ca tehnologia e buna, la birou. Pentru copii, tot ce conteaza e implicarea ta, trup si SUFLET!

In ZURLANDIA, “Priveste Cerul!“ nu e doar graffiti. Aici, esti liber sa te arunci in iarba, sa sufli in puful papadiei si sa-ti tii sufletul in causul palmelor. Invata-ti copilul sa recunoasca LIBERTATEA!

Columb ti-ar spune ca e LUMEA NOUA! 80 de mii de metri patrati! Optzeci de mii! Atat are ZURLANDIA! E verde, cat cuprinde, si dornica sa-si arate magia: zeci de spectacole in aer liber, sute de personaje, jocuri, scene, piese de teatru, ateliere si activitati pentru copii si parinti, concerte extraordinare!

Vino in Zurlandia sa descoperi Tara Mancaciosilor, tara din care pana si Mofturosul Mofturosilor pleaca satul, ghidati de Bucatarasul Zurli si Lulu.

Tinutul Magic este lumea din care vine Zana Buna! Magicieni, printese licurici, baghete fermecate, esarfe nesfarsite, cutii magice, iluzionisti, trucaje, personaje fantastice!

In Casa Povestilor, lumea Zurli isi dezvaluie toate secretele! Asa si-asa! Iar Terenul de Joaca e TERENUL DE JOACA! Pentru ca taramul acesta va intra in istorie drept locul magic, in care bucuria de a fi impreuna a doborat un record Guinness!

Scoala de Vacanta este singura scoala unde copiii vin cu drag! E locul unde experimentele traznite se confunda cu lumea descoperirilor! Aici, elevii devin profesori, cat ai spune: presiune, temperatura, transfer de caldura! Sau, poate, Dolly!

In Lumea lui Multumesc exersam empatia! Poftiti in dimensiunea 3D in care devenim mai buni, doar pentru ca oferim, neconditionat, ajutor. Aflam totul despre campaniile umanitare facute din convingere, cu rezultate palpabile!

Teatrul Copiilor este locul unde, in ciuda conventiilor consacrate, toate, dar absolut toate mastile rad! Trupe de teatru pentru copii, recunoscute in intreaga tara, deschid pofta celor mici pentru scena!

Zurlishow este spatiul in care plutesc milioane de pupici cu sclipici! E spectacolul Gasca Zurli si e, in egala masura, lumea oferita invitatilor ei. Cornetele pe cap! Pornim in aventura numita altruism, vecina cu generozitatea si buna prietena a darniciei!

In ZURLANDIALumea Mamelor e pentru Mame! Pentru el, esti lumea intreaga! Are zambetul tau pe retina, din prima clipa, iti recunoaste glasul, din milioane de voci, iar mangaierea ta e terapie!

Biletele se gasesc in reteaua si .  Pretul unui bilet este de 50 de RON/persoana. Un bilet este valabil pentru o singura persoana pentru ambele zile de festival (16 si 17 iunie 2018). Copiii sub 2 ani beneficiaza de intrarea gratuita. Accesul minorilor (0-18 ani) in cadrul festivalului se va face doar insotiti de minim un adult (parinte).


*Moderndads.ro este partener media al Festivalului Familiei Zurlandia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.