Vine vacanța! Abia ați reușit să vă acomodați la rutina grădiniță – casă, grădiniță – parc – casă, școală – activități extrașcolare și, iată, că vacanța bate la ușă. Și chiar dacă vacanța este despre multă, multă joacă, stimularea cognitivă a copilului în această perioadă nu trebuie totuși să lipsească.

Te invităm să povestim pe larg la Modern Dad’s Challenges, editia a 14-a, pe 5 iunie, de la ora 18:30, la Hotel Internațional București despre oportunități de relaxare & distracție, dar și de dezvoltare în același timp, pe timpul verii.

Așadar, dezbatem subiectul ”Cum stimulăm dezvoltarea copilului în vacanță?” cu ajutorul speakerilor: Gabriela Maalouf, psihoterapeut, NLP trainer pentru copii și părinți, Adriana Mitu, fondatoarea centrului EDUC, psihoterapeut în formare în cadrul Institutului European pentru Studiul Psihoterapiei Copiilor și Adolescenților, autor de povești terapeutice pentru copii și dr. Roxana Hristianovici – medic pediatru,  președinte Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare.

Ieșirea din rutina grădiniță – parc – casă, creșterea momentelor de plictiseală apărute ca urmare a lipsei unui program bine definit, situațiile noi la care sunt expuși copiii, vin de multe ori la pachet cu frustrări, crize de ambele părți, cu multe situații delicate pe care părintele trebuie să le gestioneze.

Gabrielei Maalouf – psihoterapeut va pune accent pe gestionarea comportamentele dificile ale copiilor în vacanță și nu numai: “tantrumuri”, “nu pot”, “nu vreau”, “mi-e frica de…”, crizele de agresivitate apărute atunci când stimulezi copilul să încerce ceva nou, timiditate excesivă atunci când sunt într-un mediu diferit de cel cu care sunt obișnuiți etc.

Continuăm discuția despre inteligența emoțională a copilului și  activități de stimulare cognitivă a acestuia împreună cu Adriana Mitu – trainer în dezvoltarea inteligenţei emoţionale.

Și pentru că vacanța este despre multă joacă și activități relaxante în diverse medii (mare, munte, bunici), iar de multe ori se întâmplă să apară situații neprevăzute, venim în ajutorul taților cu un moment practic legat de acordarea primului ajutor. Punem accent împreună cu dr. Roxana Hristianovici cele mai des întâlnite situații: manevre de prim ajutor în caz de înec, măsuri de prevenție și tratament în caz de arsuri solare și insolație și riscurile toxiinfecțiilor alimentare.

Cum stimulăm dezvoltarea copilului în vacanță

Multe, multe întrebări și informații valoroase, despre care vom dezbate și vom afla răspunsuri de la experții în educație, psihologia copilui și sănătate invitați la Modern Dad’s Challenges, ediția a 14-a.

Amintim că Modern Dad’s Challenges este un eveniment dedicat exclusiv taților și viitorilor tați. Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate și este necesară completarea formularului de înscriere, accesând butonul „MĂ ÎNSCRIU” de pe site: https://www.moderndads.ro/events/bucuresti/

***

Susținători: Lidl RomaniaBCRAqua Carpatica.

Parteneri media: Itsy BitsyQbebe & Scoala Parintilor Responsabili, SfatulParintilor.roUn soi de blogRomaniaPozitivaSupermamici.comsolonaria.ro AncaArau.ro SebaBabyDana Predu, Prescolar.ro, Povești din Bebelonia, Bebe H, Mămica Activă, Lacramioara Ocunschi, Diversificare.ro, Pineberry.ro, Edenland Park

***

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este un concept creativ marca Creative Energy Corner. Mai multe detalii despre proiect găsiți pe site-ul evenimentului sau pe pagina de Facebook Modern Dad’s Challenges.

*Despre Creative Energy Corner:

 Creative Energy Corner (www.energycorner.ro) este o agentie de publicitateceoferaservicii de PR, Social Media, blogging si marketing online. Completeaza paleta cu evenimente tematice pentru companii, de la lansari de produse pana la conferinte de presa,  gale si petreceri, trade marketing, creatie publicitara si web-design.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here