Modern Dad's Challenges

Modern Dads, singurul proiect dedicat taților din România, reia seria de evenimente educative dedicate taților, cu o nouă ediție în București. Pe 12 octombrie, de la 19:00,  la Commons Unirii, tații vor avea parte de o super experiență offline, la Modern Dad’s Challenges – Autumn Edition 2022.

Cum și ce să facem să nu ajungem în situații limită de burnout? Ce presupune autodisciplina și cum transmitem modele de comportament sănătoase la copii povestim alături de specialiști, la o nouă ediție de toamnă a evenimentului Modern Dad’s Challenges.

Ca părinți, ne educăm copiii mai mult prin ceea ce suntem și mult mai puțin prin ceea ce le spunem celor mici. În cadrul conferintei, cei prezenți vor primi instrumente valoroase din cercertările despre autocontrol și metacompetență care are, alături de IQ, are un rol important în succesul unui copil, viitor adult, consideră Liliana Hadji – consilier psihologic.

Mai mult ca niciodată, tații își doresc să fie stâlpul de suport al familiei, nu doar financiar cum era odată ci și emoțional și prin acțiuni care să îi ofere partenerei suportul de care are nevoie. Pentru că acest drum nu este bătătorit, nu există o hartă sau un model care să le arate cum să facă sau cum să se pregătească pentru această etapă, lucru care îi lasă în risc de suprasolicitare și epuizare.Împreună vom învăța cum să își gestioneze rolurile și responsabilitățile pe care le au pentru a nu ajunge în burnout parental”, ne spune Alina Pop – psihoterapeut specializat pe Burnout Parental & speaker la eveniment.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges are loc pe 12 octombrie 2022, iar pentru a beneficia de informații, experiențe practice și networking, într-un cadru modern și relaxat, tații trebuie să completeze formularul de înregistare aici.

Locurile sunt limitate la 100 de participanți, iar accesul este gratuit!

PROGRAM eveniment

19:00: Înregistrare participanți & Networking

19:15 – 20:00: Burnout-ul la părinți: cum să nu ajungem în situații limită, Alina Ioana Pop

20:00 – 20:30: Autodisciplina și modele de comportament sănătoase la copii, Liliana Hadji, Consilier psihologic

20:30 – 20:45: Networking

20:45 – 21:10: DAD Talks cu Marius Constantinescu, realizator Itsy Bitsy, consilier psihologic, tata

21:10 – 21:30: Concurs & Networking

Parteneri eveniment: Daikin Romania,Editura Corint, Sloop și GrittyHub.

Partenerii media care susțin evenimentul: Radio Itsy Bitsy, Părințipesârma.ro & comunitatea Părinți pe sârmă, Meritopoveste.ro, Spotmedia.ro, Unsoideblog.ro, Mamicaactiva.com.

____________________

Modern Dad’s Challenges este un proiect dezvoltat de agenția Creative Energy Corner. Pentru a fi la curent despre evenimentele și campaniile pe care le implementăm, tații ne pot urmări pe platforma www.moderndads.ro sau pe conturile de social media: Facebook, YouTube, Instagram Modern Dads. Iar pentru networking și socializare se pot alătura grupului privat – Grup Modern Dads.

Din portofoliul agenției Creative Energy Corner fac parte și proiectele de parenting DAD TO BE Academy – curs video dedicat viitorilor tați, platforma online www.moderndads.ro, evenimentul dedicat familiei Modern Family Challenges.

 

Persoana de contact: Sofia Frunza, Coordonator proiect

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.