Eveniment Modern Family Challenges
Eveniment Modern Family Challenges
𝐌𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐬, evenimentul live dedicat părinților, revine cu o ediție specială!
Suntem într-un context delicat și în căutare de resurse și informații, care să ne ajute să gestionăm mai bine atât rolul de părinte, cât și nivelul de anxietate pe care îl simțim. Normalitatea zilei de astăzi este adusă în discuție pe 15 – 16 martie, la 𝐌𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐬. Evenimentul tip maraton Modern Family Challenges este transmis live din studioul SAGA Space, pe pagina de Facebook Modern Family Romania.
Împreună cu specialiștii invitați, am pregătit informații despre cum gestionăm emoțiile noastre ca viitor părinte/părinte în acest context, despre provocările nașterii și medicina viitorului, despre importanța hidratării zilnice a bebelușilor și copiilor, despre ce răspundem la întrebările și temerile pe care le au copiii noștri în acest moment, despre cum ne organizăm ca familie în situații de urgență și cum pregătim copilul pentru situațiile neprevăzute.
În a doua zi ne adresăm părinților care au copii mai mari – școlari & adolescenți. Pe 16 martie poți afla mai multe despre abilitățile pe care le dezvoltă copiii prin intermediul cursurilor de programare, rolul jocurilor online și a informațiilor din social media asupra copiilor și adolescenților. Cum gestionăm expunerea adolescenților la știrile publicate pe social media, fake news si ce le spunem despre selectarea surselor de informație, despre toate acestea discutăm în cadrul evenimentului live Modern Family Challenges!

Program eveniment Modern Family Challenges

𝟏𝟓 𝐌𝐀𝐑𝐓𝐈𝐄 | 𝐏𝐚𝐧𝐞𝐥 𝐏𝐫𝐞𝐠𝐧𝐚𝐧𝐜𝐲, 𝐁𝐚𝐛𝐲 & 𝐓𝐨𝐝𝐝𝐥𝐞𝐫𝐬

17:00 – 17:40: Cum gestionăm anxietatea noastră și a copiilor în situații limită?
17:40 – 18:10: Recoltarea placentei la naștere. Despre medicina viitorului, Grațiela Popescu, Reprezentant medical Cord Blood Center
18:10 – 18:40: Ce trebuie să știi despre hidratarea bebelușului și copilului? Valentina Vesler, Director de Comunicare Valvis Holding
18:40 – 19:10: Cum ne organizăm ca familie în contextul actual? Mădălina Preda, Proffesional Organizer & Planning Expert
19:10 – 19:30: Parent Talks: Gabi Ralea, Creator de continut home, living & survival

𝟏𝟔 𝐌𝐀𝐑𝐓𝐈𝐄 | 𝐏𝐚𝐧𝐞𝐥 𝐒𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥𝐤𝐢𝐝𝐬 & 𝐓𝐞𝐞𝐧𝐬

17:00 – 17:50: Cum folosim tehnologia drept resursă de dezvoltare pentru copii? Adelina Năstase, Administrator MindHub București – Dristor.
17:50 – 18:20: Apetitul copiilor pentru jocurile online: ce trebuie să știm ca părinte? Laura Ion, Co-fondator Parentropolis, Trainer și Consilier de dezvoltare personală;
18:20 – 19:10: Informațiile din social media și impactul asupra adolescenților, Psih. Silvia Guță, FFFF;
19:10 – 19:30: Parent Talks: Mirela Retegan, Mamă & Inițiator Gașca Zurli
MODERATORI: Sofia Frunză & Alex Aninoșanu

Multumim partenerilor care sustin familia moderna si sunt alaturi de noi la aceasta editie speciala. Este vorba despre partenerii strategici – 𝐂𝐨𝐫𝐝 𝐁𝐥𝐨𝐨𝐝 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚, 𝐌𝐢𝐧𝐝𝐇𝐮𝐛, 𝐀𝐪𝐮𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐩𝐚𝐭𝐢𝐜𝐚, cat si prietenii evenimentului: 𝐅𝐥𝐚𝐯𝐁𝐞𝐛𝐞, 𝐄𝐝𝐢𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐍𝐞𝐦𝐢𝐫𝐚, 𝐅𝐅𝐅𝐅.
Modern Family Challenges are loc pe 𝟏𝟓 – 𝟏𝟔 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, de la 17:00 – 19:30 si este transmis live în comunitatea Modern Family Romania. Pentru informații suplimentare despre provocările parentingului modern, ne poți urmări pe Facebook Modern Family Romania, Grup Modern Family si aici, pe site-ul www.moderndads.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.