Modern Dads Challenges

Raspundem cu usurinta la nenumaratele intrebari pe care le primim de obicei la copiii nostri, dar ne blocam uneori involuntar la cele care tin de viata sexuala, intimitate sau fiziologia corpului uman. Motivele care sunt in spatele acestui comportament sunt variate, dar ce conteaza este faptul ca un parinte modern trebuie sa discute #deschis cu copilul sau, fie el preadolescent sau adolescent si sa-i raspunda la intrebarile pe care le are, oricat de dificile ar parea in acel moment.
Asadar, subiectul urmatorului #LIVE din seria Modern Dads Challenges – Online Edition este „Noua genaratie de pre/adolescenti si educatia sexuala”, unde punem accent si pe relatia parinte – adolescent. Evenimentul are oc miercuri, 12 august, de la 17:00, pe pagina de Facebook Modern Dads.

PROGRAM:
👉 17:00 – 18:00: Noua generatie de pre/adolescenti si educatia sexuala, Drd. Gabriela Maalouf, psiholog
👉 18:00 – 18:15: ModernDad Experience: Cristian China Birta, tata de 3 copii
👉 18:15: Concurs powered by Lidl Romania
Moderator: Alex Aninosanu, Coach & tata

„Atunci când nu vorbești despre orice cu copilul tău, riști să nu vorbești nimic cu adevărat, de fapt. Cred cu tărie că dialogul permanent, pe orice temă, cu pruncul tău este fundamentul bazei fundamentale de temelie bazală. Orice alte discuții (gen cât stă pe tabletă sau cât se joacă în rețea) fără să aibă acest fundament sunt non-discuții. Pentru că le lipsește un teribil de necesar sistem de referință. Fără de care, din păcate, ca părinți nu înțelegem obiectivul nostru fundamental, ci doar obiective mici, de parcurs, care, în marea scurgere a timpului, sunt lipsite de o relevanță masivă”, considera Cristian China Birta, tata de 3 copii si blogger.
Partenerul eveniment este Lidl Romania, un brand care sustine comunitatea de tati din Romania si familia moderna in general”, considera Cristian China Birta, tata de 3 copii

Modern Dad’s Challenges este un proiect de parenting dedicat tatilor si viitorilor tati. Pe langa evenimentele offline & online, suntem alaturi de tatii din Romania cu materiale si informatii secializate pe paltforma www.moderndads.ro, cat si in grupul privat de Faceobok – Grup Modern Dads.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.