Alice in cofetaria minunilor
Alice in cofetaria minunilor

Timpul petrecut în fața canalului TV preferat este m a g i c. Noutățile lunii iunie la Disney Channel și Disney Junior vor fi cu siguranță pe placul celor mici.

ZIUA COPILULUI ALĂTURI DE SUPEREROII DISNEY CHANNEL

La Disney Channel Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită cu fast alături de supereroii preferați de micii telespectatori cu episoade din „Miraculos: Buburuza și Motan Noir” și „Ghostforce„. Miercuri, 1 iunie, de la ora 9:00.

SECRETELE DIN SULPHUR SPRINGS

Călătoriile în timp ale lui Griffin și Harper îi duc până în 1930. Vor descoperi legătura lui Harper cu hotelul, originea portalului și identitățile fantome! În fiecare sâmbătă și duminică, din 4 iunie, de la ora 20:25.

FANTOMA ȘI MOLLY MCGEE

Cine se îmbrățișează mai bine și mai amuzant, dacă nu Molly McGee? Ziua îmbrățișărilor este sărbătorită de Disney Channel alături de cu cea mai optimistă fată! Miercuri, 29 iunie, de la 20:15.

NOI EPISOADE DIN PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI

Noi aventuri așteaptă să fie descoperite de micii telespectatori în noile episoade ale serialului de la Disney Junior, în cadrul cărora Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori vor face din nou echipă pentru a-și salva cartierul. Din 27 iunie, de la ora 19:30.

ALICE ÎN COFETĂRIA MINUNILOR

Un nou serial animat începe în luna iunie la Disney Junior. Când tânăra Alice moștenește cartea de bucate fermecată a bunicii sale, ea devine responsabilă de Cofetăria Minunilor descoperind magia mâncării și capacitatea sa de a aduce oamenii împreună. Alice și prietenii ei, Prințesa Rosa și Hattie, împreună cu animalele ei de companie sărbătoresc prietenia și gătitul în fiecare zi. În fiecare sâmbătă și duminică, din 4 iunie, de la ora 20.00.

Pentru mai multe detalii despre program și serialele pentru copii, te așteptăm pe canalul Disney.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.