UN NOU SERIAL LA DISNEY CHANNEL – BIA

 

Bia spune povestea unui grup de adolescenți care își descoperă și își cultivă talentele într-un loc special numit „Fundom”. Eroina principală a serialului este o tânără de 16 ani creativă și plină de imaginație, pasionată de desen, pe nume Bia. Serialul împletește aventura cu iubirea adolescentină și provocările specifice vârstei cu  bucuria de a trăi viața la maxim, alături de familie și prieteni. De luni până vineri, de la ora 18.

 

PRINȚESA STEA CONTRA FORȚELOR RĂULUI, EPISOADE NOI DIN SEZONUL 3

 

Fantastica Prințesă Stea e trimisă de părinții săi dintr-o altă lume pe Pământ pentru a fi protejată. Înzestrată cu puteri deosebite, ea schimbă vieților tuturor celor din jurul ei, luptând în același timp cu forțele malefice. Noi episoade din sezonul 3 rulează în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 8.30.

 

 

MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR, SEZON NOU

 

Aventurile fantastice și amuzante ale lui Marinette și Adrian, cei doi liceeni înzestrați cu puteri magice menite să îi ajute în lupta lor pentru salvarea Parisului de sub vraja Akumas, continuă cu un nou sezon, de luni până vineri, de la ora 16.30.  

 

 

BLUE, ÎN NOI AVENTURI

Joaca în grădină alături de tatăl său și de surioara Bingo se transformă într-o aventură în momentul în care Blue descoperă o frunză mergătoare, iar tatăl este prea prins de joacă pentru a desluși misterul. În fiecare zi, de luni până vineri, de la 8.30 și de la 17.30.

 

 

MICKEY ȘI PILOȚII DE CURSE

În timpul faimoasei curse a roților de brânză, una dintre ele scapă de sub control. Noroc că există Ajutoarele Abile, mereu pe fază. În noile episoade, o altă provocare pentru ele e aceea de a juca rolul de baby sitter pentru doi copii, în Londra, sarcină pe care o vor duce la îndeplinire în stilul bine cunoscut, amuzant și responsabil. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18.00.

 

 

FANCY NANCY CLANCY: RAFINEAZĂ TOT

Micuța cochetă Nancy Clancy nu se mulțumește să fie doar ea plină de șarm și stil, vrea să împărtășească și cu ceilalți din cunoștințele ei în materie de modă și bune maniere. Din 4 noiembrie, în episoade scurte difuzate de luni până vineri, de la ora 16.25.

 

EROI ÎN PIJAMA, ÎN CLIPURI MUZICALE

Eroii în pijama ne propun o aventură muzicală pe zi. O ofertă de nerefuzat, din 11 noiembrie, de la ora 16.25.

 

FANCY NANCY CLANCY, EPISOADE NOI

Nancy pretinde că este bolnavă, însă ce va face ea când va afla că părinții săi plănuiesc o petrecere de la care ea va trebui să lipsească din acest motiv? Întâmplările amuzante și colorate ale lui Nancy continuă din 11 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 17.

 

DOCTORIȚA PLUȘICA, EPISOADE SCURTE

Când o balenă cu cheiță naufragiază pe plajă, echipa medicală trebuie să găsească o soluție pentru a o împinge înapoi în apă, acolo unde se simte în siguranță. Aceasta și multe alte provocări medicale vin pentru inimoasa echipă la Disney Junior în episoade scurte, din 18 noiembrie, de la ora 16.25.

 

CÂNTECE DE LEAGĂN, ÎN AȘTEPTAREA SĂRBĂTORILOR

Mickey și Minnie pleacă într-o plimbare cu sania în căutarea de cadouri de sărbători pentru Vampirina, Bingo și Rolly și Nancy Clancy. Îndrăgitele personaje Disney Junior se pregătesc pentru Crăciun, în videoclipuri muzicale, din 25 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 16.25.

 

GARDA FELINĂ: LUPTA PENTRU REGATUL LUMINII

Garda și Makucha ajung captivi într-o furtună violentă de nisip. Ono își folosește înțelepciunea și reușește să îi îndepărteze pe Makucha și acoliții cu ajutorul unui vârtej de vânt. Aventurile continuă în Regatul luminii din 25 noiembrie, de la ora 19.30.

Sursă: Disney Channel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.