Noaptea Vrăjitoarelor, unul dintre cele mai așteptate evenimente, în acest weekend la OCC

Unul dintre cele mai iubite evenimente de la Opera Comică pentru Copii are loc în acest weekend, în serile de vineri, sâmbătă și duminică. Vrăjitoarele din spectacolele OCC vă aşteaptă cu un tur complex prin culisele teatrului şi cu poveşti pe măsură. Turul se adresează copiilor cu vârsta de peste trei ani, durează o oră, iar plecările se fac din jumătate în jumătate de oră, începând cu ora 18:00. Proiectul a pornit de la ideea de a aduce în față, măcar o dată pe an, personajele negative interpretate de artiști care merită din plin aplauzele publicului. Preţul unui bilet este de 25 de lei, iar ultimele bilete sunt disponibile pe platforma bilete.ro.

 

Magazinul OCC vă așteaptă cu activități pentru toată familia

Cu ocazia evenimentului „Noaptea Vrăjitoarelor” din acest weekend, Magazinul OCC a pregătit o nouă surpriză pentru publicul de toate vârstele:  Atelier pentru copii și părinți de sculptat și colorat dovleci. Este evident o surpriză care îi va încânta atât pe cei mici cât și pe cei mari. Atelierul are loc în serile de vineri, sâmbătă și duminică, iar biletele se achiziționează de la Magazinul OCC.

 

Lansare „Erus și Valea Recunoștinței” și sesiune de autografe în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii

Lunga așteptare a volumului al IV-lea a luat sfârșit! Erus și Valea Recunoștinței se lansează sâmbătă, pe 26 octombrie, de la ora 11:30, la Opera Comică pentru Copii. Unul dintre cei mai iubiți autori ai momentului, Alec Blenche, împreună cu Editura Univers, îi invită pe fanii lui Erus să îi descopere noile peripeții. Acest volum încheie cu succes călătoria lui Erus și a prietenilor săi. Ei au dobândit numeroase calități în aventurile lor prin Valea Răbdării, Valea Generozității, Valea Iubirii și Valea Recunoștinței. Intrarea este liberă, iar volumele se vor găsi la Magazinul OCC din 26 octombrie.

 

Micuța Dorothy revine în luna noiembrie la OCC

Primele două weekenduri ale lunii noiembrie sunt dedicate Micuței Dorothy, un musical extrem de iubit, adaptare după „Vrăjitorul din Oz” de Lyman Frank Baum, pe muzica lui Marius Țeicu. Aflăm împreună dacă Dorothy reușește să obțină ce își propune, într-un spectacol despre prietenie și curaj. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii încearcă să-i apropie pe cei mici de artă și cultură, atât prin spectacole de calitate, cât și prin diverse proiecte conexe.

Sursă: Opera Comică pentru Copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.