Începutul lunii februarie readuce în atenția publicului bucureștean una dintre cele mai frumoase povești despre copilărie și despre curaj: povestea băiețelului Peter Pan care nu voia să crească.

Spectacolul ,,Peter Pan” este realizat de tânăra regizoare Antoaneta Cojocaru, creatoarea musicalurilor de succes ,,Micuța Dorothy” și „Gulliver” și poate fi urmărit în 8, 9 și 10 februarie, în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii.

Cele cinci reprezentații ale musicalului, pregătite de echipa OCC, îi așteaptă pe copii cu aventuri captivante, cu cântece, scenografie și costume impresionante. Încă de la debutul său din februarie 2015, musicalul ,,Peter Pan” s-a bucurat de un succes răsunător, numărând peste 50 de reprezentații.

Cei care doresc să meargă la unul din spectacolele programate pentru weekendul viitor pot cumpăra bilete aici 

Urmăriți programul spectacolelor de la Opera Comică. În această perioadă se joacă  ultimele reprezentații ale spectacolelor ,,Cu Nino în România”, ,,Punguța cu doi bani” și ,,Copiii în țara minunilor. Iar pe 1 martie 2019, va avea loc premiera spectacolului de balet ,,Alice în țara minunilor”, o poveste magică transpusă în pași de dans. Spectacolul, în regia și coregrafia Corinei Dumitrescu, are programate 15 reprezentații în luna martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.