Opera Comică pentru Copii (OCC) invită spectatorii de toate vârstele la premiera lunii martie: baletul ,,Alice în Ţara Minunilor”. Spectacolul, în regia şi coregrafia Corinei Dumitrescu, va avea avanpremiera pe 1 martie, de la ora 18:30, la Sala Mare, iar premiera în zilele de 2 şi 3 martie, de la orele 17:00, respectiv 11:00. Spectacolul are reprezentaţii programate în zilele de 9, 10, 16 şi 17 martie, iar biletele sunt disponibile în reţeaua bilete.ro.

„Alice este unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale copilăriei noastre şi, totodată, povestea care a cunoscut nenumărate ecranizări în ultima jumătate de secol. Eroina este pentru noi toţi un exemplu de curaj şi imaginaţie fără limite. Peripeţiile sale fantastice continuă să încânte generaţiile de astăzi, aşa cum i-au fascinat odată şi pe părinţii lor. Iar când Ţara Minunilor este Opera Comică pentru Copii, Alice suntem fiecare dintre noi. Să înceapă visul!”, ne transmite doamna Felicia Filip, director general al Operei Comice pentru Copii.

Pentru că ştim că întotdeauna lucrurile misterioare sunt cele mai interesante, în exclusivitate şi în număr limitat, Magazinul OCC lansează în premieră ,,Mystery Box OCC”! Ce conţine pachetul? O mulţime de surprize garantate: un joc, o carte, un produs personalizat şi un produs de sezon. ,,Mystery Box OCC” vine în două variante de preţ, de 49 lei sau de 129 lei, dar valoarea produselor din interior este mult mai mare! De asemenea, există variante diferite şi în funcţie de vârsta copilului: 3-6 ani sau 6-10 ani. Oferta este limitată la 10 pachete ,,Mystery Box OCC” în fiecare weekend, iar conţinutul cutiilor diferă!

Ce mai puteți vedea la OCC?

Din 2 martie, simpaticii servitori ,,Arlechino şi Colombina” se întorc în Salonul Mozart al Operei Comice pentru Copii, în spectacolul de operă cu acelaşi nume, o adaptare după opera ,,La serva padrona” (,,Servitoarea stăpână”) de Giovanni Battista Pergolesi. Reprezentaţii: 2, 3, 9 şi 10 martie, de la orele 10:00 şi 11:30.

Din 9 martie, mult aşteptatul spectacol de teatru ,,Erus şi Valea Răbdării”, în regia Irinei Slate, după cartea lui Alec Blenche, revine pe scena Sălii UnderGrant. Copii sunt invitaţi să pornească alături de voinicul Erus într-o aventură plină de peripeţii în Valea Răbdării. Spectacolul are programate, în total, 22 reprezentaţii în zilele de 9, 10, 16, 17, 23 şi 24 martie.

*Sursă material&poze: Biroul de presă Opera Comică pentru Copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here