Spectacol Scufita rosie
Spectacol pentru copii Scufuta Rosie

Copilul tău adoră poveștile? Ce zici să înlocuiți cărțile de povești cu experiențe noi, în sala de spectacole?

Opera Comică pentru Copii (OCC) a anunțat că întâmpină din nou publicul în Sala Mare, din 8 mai, cu îndrăgitul spectacol de balet „Scufița Roșie”, în regia Andreei Soare. Dacă inițial erau programate doar 4 reprezentații în zilele de 8, 9, 15 și 16 mai, la câteva zile după punerea în vânzare a biletelor, OCC a ales să suplimenteze cu încă 3 reprezentații acest titlu care se joacă pentru prima dată pe scena din Sala Mare, la un an după premiera online și cea în aer liber.

Scufita rosie
Spectacol pentru copii Scufita Rosie

Spectacolele se desfășoară cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță, astfel încât familiile din București, și nu numai, să se poată bucura de reîntoarcerea la teatru. De asemenea, instituția dedicată copiilor a luat toate măsurile necesare de siguranță pentru această perioadă delicată: înainte de fiecare spectacol sala va fi dezinfectată prin procedura de nebulizare cu substanța Rely+On Virkon, extrem de eficientă împotriva virusurilor și bacteriilor, apoi se va aerisi spațiul, se va verifica temperatura la intrare, la dispoziția publicului va fi pus dezinfectant iar masca de protecție va fi obligatorie atât pentru public (copiii peste 5 ani), cât și pentru personalul OCC.

Înscrieri pentru cele 33 de cursuri disponibile în ediția de vară a Atelierelor Micul Artist

După șase sezoane desfășurate cu succes în timpul anului școlar, Opera Comică pentru Copii organizează anul acesta prima ediție de vară a Atelierelor Micul Artist. Celor 25 de coordonatori existenți li se adaugă alți 6 formatori, care vor avea ateliere atractive precum: Dezvoltare Personală, Atelierul Emoțiilor, Actorie, Muzică Electronică, Dans Modern și Inițiere în Șah.

Vor fi 10 întâlniri, la sediul instituției din Calea Giulești sau online, o dată pe săptămână, în perioada 21 iunie – 28 august, cu excepția a trei ateliere al căror program special este specificat pe site-ul OCC. Înscrierile sunt deschise deja, prin intermediul formularului disponibil pe site-ul OCC (bit.ly/atelieredevara), iar plata este de 25 lei / ora de curs, în total 250 de lei. Pe lângă cele șase ateliere noi, copiii vor putea frecventa în continuare cursurile atelierelor de cor, balet, actorie, dans contemporan, zumba, benzi desenate, oratorie, step, comunicare, fotografie, astronomie, scriere creativă, ceramică, dezbateri, filosofie și multe altele.

KINODiseea OCC revine în Sala Mare

Odată cu relaxarea restricțiilor, revin și filmele la Opera Comică pentru Copii. Începând cu 15 mai, publicul poate urmări câteva dintre cele mai cunoscute lungmetraje pentru copii, în Sala Mare: „Frozen 2” (15 mai), „Micul Prinț” (16 mai), „Motanul Încălțat” (22 mai) și „Madagascar – Escape 2 Africa” (23 mai). Biletele sunt disponibile online pe site-ul bilete.ro.

Opera Comică pentru Copii rămâne activă și în mediul virtual

Pe lângă evenimentele programate în Sala Mare și activitățile în aer liber din Grădina OCC, instituția din Calea Giulești nr. 16 rămâne activă și în mediul online. Aplicația Opera Copiilor (accesibilă în AppStore, Google Play și pe app.operacomica.ro) continuă să fie actualizată cu spectacole și emisiuni noi pentru abonații din țară și din străinătate. Zeci de spectacole OCC și sute de emisiuni educative sunt deja disponibile în aplicație, iar prețul abonamentului este maximum 30 de lei/lună, în funcție de tipul de abonament ales.

 

*Sursă: Opera Comică pentru Copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.