Zurli - banner Puterea Cornetelor 300x250-01

Pregatiti-va sa urcati intr-un carusel emotional, in care amintirile si trairile tuturor, fie ei oameni in toata firea ori pitici, vor capata un alt nivel. Pentru ca la coborare veti avea cel mai larg zambet de fericire pe chip.

Gasca Zurli pleaca in turneu! 11 orase se afla pe Harta Zambetului Zurli, in Turneul National “Puterea Cornetelor”. Din 4 octombrie, Romania zambeste!

Zurli - banner Puterea Cornetelor 300x250-01

PROGRAM:

Toamna aceasta ne jucam! Cu zambetul pe buze. Pentru ca atunci cand zambesti totul se intampla mai usor, pentru ca greselile ne sunt mai repede iertate si putem obtine mult mai usor ceea ce ne dorim, indiferent ca este vorba despre zambetul copiilor sau cel al oamenilor mari.

Puterea Cornetelor este cea mai noua productie marca Zurli. Povestea scrisa de Mirela Retegan este pusa in scena de prietenii din Gasca Zurli. Un spectacol aparent simplu, dar cu o inalta incarcatura emotionala, un joc al valorilor umane, cu care Gasca pleaca in turneu toamna aceasta.

Spectacolul le reaminteste spectatorilor prezenti, parinti, copii si bunici, cat este de important sa zambesti. Si cat de usor putem face asta, atunci cand devenim constienti ca un zambet ne poate face viata mai frumoasa. Ca un zambet ne poate transforma o zi mohorata intr-una magica.

Tura Vura, ca de obicei, este singura care refuza sa zambeasca. Sub niciun chip nu face asta si, pentru ca este invidioasa pe toti cei care au puterea sa zambeasca, nascoceste un plan prin care reuseste, pentru o scurta perioada de timp, sa fure Zambetul. Este invidioasa pentru ca Zambetul e fermecat, are puteri magice si are lacas in inimile tuturor, mai putin in inima ei.

Gasca Zurli isi aduna fortele, Zambetul trebuie salvat din mainile vrajitoarei! Toata Gasca se gandeste si un plan de salvare gaseste. Este momentul sa apeleze la Puterea Cornetelor! La bucuria jocului care poate face zambetul sa renasca pe orice chip. Ajutati de Tanti Prezentatoarea si de Zana Buna, reusesc sa recupereze Zambetul.

Spectacolul Puterea Cornetelor aduce cantece noi, absolut minunate, aparitii vesele si colorate, jocuri noi si un personaj nou in echipa Gastii Zurli – Zambetul.

Cu asta va asteapta la toamna cea mai indragita trupa pentru copii, din Romania. 11 orase intra pe Harta Zambetului Zurli, in Turneul National “Puterea Cornetelor”

BILETE:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulţi si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Persoanele care ajung dupa incepererea spectacolului au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, doar in limita scaunelor ramase libere.

  • Categoria 3- 45 lei
  • Categoria 2- 90 lei
  • Categoria 1- 150 lei

Atentie, se filmeaza! 😉 Dar in acelasi timp intreaga familie se distreaza!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here