Iubitori de dalmațieni pe aici?! Avem o super veste pentu voi! Disney Romania lansează un nou serial de animație, Strada Dalmațieni 101, ce va fi difuzat în fiecare zi pe Disney Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Serialul aduce în atenția tinerei generații fermecătoarea lume cu pete a Dalmațienilor, pornind de la nuvela lui Dodie Smith, publicată în 1956 și de la animația clasică a lui Walt Disney din 1961, „101 Dalmațieni”. Lansarea serialului urmează episodului special difuzat în luna decembrie a anului trecut și care a introdus telespectatorilor personajele unice și minunata lume din Strada Dalmațieni 101.

Serialul, adresat deopotrivă fetelor și băieților, e plasat în secolul 21, în Londra zilelor noastre și urmărește aventurile fraților vitregi Dylan și Dolly, a părinților lor, Delilah și Doug și a celorlalți 97 de frați și surori lătrători, ale căror nume încep toate cu litera D. Având doi părinți ocupați cu serviciul și niciun sprijin uman, Dolly și Dylan sunt în permanență prinși între rolul de frați mai mari responsabili, care trebuie să țină casă în ordine și dorința de a se juca și ei.

Vocile principale ce se vor face auzite în Strada Dalmațieni 101 aparțin lui Ciprian Cojenel (tatăl),  Oana Mereuță (mama), Anca Ilieșe (Dolly) și Robert-Dan Trifan (Dylan).

Împletind umorul domestic cu aventura urbană și rivalitatea extremă între frați cu haosul canin, serialul ilustrează ce înseamnă să crești și să îți cauți locul în cea mai mare, amestecată și zvăpăiată familie pomenită vreodată.

În primul episod intitulat „Căței la putere”, Dylan și Dolly se confruntă în privința stilurilor lor de îngrijire a fraților mai mici, astfel că decid să organizeze alegeri pentru a stabili cine este mai bun. Doar că, din întâmplare, ajunge să câștige cel mai nepotrivit personaj pentru rolul de lider din lume, Diesel. În al doilea episod intitulat „Ce câine crezi că ești?” Dylan își descoperă proveniența aristocratică. Pe măsură ce Dylan se acomodează cu statutul său nobil, Dolly și ceilalți căței sunt puși în situația de a-i tolera toanele. Ceva trebuie să se întâmple!

Scenariul Strada Dalmațieni 101 îi aparține Mariei O’Loughlin și a fost regizat de Miklos Weigert, având-o pe Cara Speller ca producător executiv. Serialul cuprinde 10 episoade scurte de 2 minute, 40 de episoade de 11 minute și 5 episoade speciale de 22 de minute.

Foto credit: Disney Channel EMEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.