Tabara pentru copii in Delta Dunarii

Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie. Cam asa stau lucrurile si la noi: am pregatit deja taberele pentru vara 2023! Care tabere, intrebati? Cea din Delta – Aventura cu caiacul in Delta Dunarii si cea din muntii Apuseni.

Anul trecut am avut prima tabara cu copii, iar anul acesta am facut doua tabere, toate au avut mare succes. Visam de ceva vreme sa organizez o tabara in Delta unde atractia principala sa fie tura cu caiacul. Cum eu am facut acest lucru in urma cu trei ani stiu exact cat de frumos este.

Aventura cu caiacul in Delta Dunarii

Tabara din Delta, de la inceput de iulie, va avea un program variat, pe fiecare zi. Impreuna cu partenerul nostru din Sulina am pregatit activitati care mai de care mai interesante: foc de tabara, initiere in mersul pe apa cu caiacul, drumetie, diverse ateliere. Se va sta in camping si bineinteles…va fi mare distractie.

Tabara in Apuseni 2023

Tabara in Apuseni 2023

La fel de plina de aventura va fi si cea de-a doua tabara, cea din Apuseni, de la sfarsit de iulie (17-23 iulie 2023). Acolo e alta poveste: acolo mergem pe munte, ne cataram pe cabluri, traversam chei impresionante, descoperim avene, mancam placinte cu branza sarata.

Copiii de-abia asteapta. Cat despre noi, ce sa mai zicem? De-abia asteptam luna iulie 😎

Contact:
Telefon: (+40) 722568720
Email: contact@danchitila.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here