tabere de vara

În vacanța de vară, pe lângă călătoriile alături de familie, copii merită și o experiență de neuitat, plină de aventură, distracție și învățare. Și ce activitate ar putea să îndeplinească mai bine toate aceste criterii, decât o tabără? Noi am găsit cele mai cool tabere și școli de vară pentru vara aceasta care îi vor crea copilului tău amintiri de neuitat. Hai să le descoperim împreună! 

tabere de vara 2024

sursa: freepik.com

Taberele urbane de la Gritty Hub, iulie, august și septembrie

GrittyLabs a ajuns la a8a ediție de organizare a taberelor urbane. Aceste tabere se desfășoară în București și le oferă copiilor posibilitatea de a se transforma pentru 5 zile în oameni ai științei psihologice. Aceștia au oportunitatea de a apela la practică, diverse experimente, dar și cu materiale video, afișe și colaje pentru a dezbate, reconstrui și valida, pe limba copiilor, idei despre o superputere.

Accesează acest link și alege perioada în care vrei să îi oferi piticului tău această experiență unică. 

Tabere la țară, 18-23 august

Care sunt cele mai frumoase amintiri pe care le ai din perioada copilăriei? Cu siguranță în top se află vacanțele la țară, la bunici. Oferă-i copilului tău o experiență unică, de a se distra și a-și face prieteni noi la țară. Plimbări cu căruța, explorări prin pădure cu busola, și multe alte aventuri îl așteaptă vara aceasta.

Descoperă programul taberelor la țară chiar la acest link.

Școala de Vară OCC 2024, începând cu luna iulie

Opera Comică pentru Copii organizează începând cu luna iulie a patra ediție a proiectului „Școala de Vară”. Acest program cuprinde patru serii a câte o săptămână fiecare, pline de distracție și jocuri educative. Copiii vor avea ocazia să participe la ateliere interactive cu balerini, soliști vocali și instrumentiști, să se bucure de jocuri distractive în curte și în interior, și să exploreze parcul de aventură.

Beneficiază de reducere la înscriere! Mai multe detalii aici.

Summer school la Central Art Studio, iulie și august

Central Art Studio îi așteaptă pe cei mici cu un program altfel, care să le mențină curiozitatea pe tot parcursul activităților. Luna iulie este dedicată „copilului descurcăreț”. Așadar, cei mici sunt invitați la ateliere dedicate dobândirii încrederii în forțele proprii, dar și de bune maniere sau ateliere de artă. Luna august este dedicată dezvoltării propriei autonomii.

Alege atelierele care se potrivesc cel mai bine personalității copilului tău, accesând acest link.

Tabere de construire Eematico, iulie și august

Copilul tău iubește aventura și este mereu în căutare de noi aventuri și dornic să descopere locuri noi? Taberele de construire Eematico îl vor ajuta să învețe ce înseamnă lucrul în echipă și să își dezvolte imaginația și curiozitatea cu ajutorul experimentelor științifice și de magie.

Detalii despre program și înscriere aici.

tabere de vara 2024

sursa: freepik.com

Explorer Summer Camp, 29.07 – 02.09

Ești în căutarea unei tabere unde copiii să se simtă ca niște exploratori adevărați, învățând engleză în timp ce se bucură de natură? Atunci trebuie să arunci o privire peste programul de la Explorer Summer Camp. Aici, copiii vor interacționa cu studenți internaționali, vor participa la activități outdoor captivante și vor învăța prin joacă și storytelling. Gândește-te la activități precum excursii, drumeții, pescuit, înot, observarea păsărilor și mult mai mult. Plus, tiroliană, tir cu arcul și foc de tabără cu bezele!

Pentru mai multe detalii, accesează acest link

Tabăra Urbană #TheCuriousKid, 5-9.08

Dacă vrei ca micuțul tău să-și hrănească curiozitatea în oraș, Tabăra Urbană #TheCuriousKid este locul perfect. Timp de o săptămână, copiii vor explora orizonturi noi prin activități captivante și ateliere interactive. Fiecare zi aduce ceva nou, de la experimente științifice la jocuri creative.

Pentru informații suplimentare, click aici.

Summer Cool 2024, iulie și august 

Pentru cei mai mici aventurieri, Summer Cool 2024 oferă programe adaptate vârstei, cu activități care stimulează dezvoltarea și autonomia. Cu sesiuni de dimineață sau seară, copiii se vor bucura de activități interactive, cursuri de engleză și jocuri de rol.

Detalii despre fiecare activitate în parte vei găsi aici.

Mini-Tabăra Magicool, iulie și august

Mini-Tabăra Magicool este perfectă pentru copii care fac primul pas spre autonomie. Într-un cadru de poveste, micuții vor învăța să-și depășească temerile și să-și descopere forțele interioare. Activitățile includ jocuri de rol, aventuri în natură și multe zâmbete. Iar locul în care se desfășoară activitățile este unul de vis, La Arțar, jud. Dâmbovița.

Detalii despre date și activități găsești aici.

Tabăra Gadget-Free: Harry Potter în Secolul XXI, iulie și august

Pentru fanii Harry Potter, această tabără oferă o experiență magică adaptată vremurilor moderne. Cu activități inspirate de faimoasa serie, copiii vor combina vrăjitoria cu realitatea virtuală și inteligența artificială.

Pregătește-l pe cel mic pentru una dintre perioadele încă disponibile.

Tabăra “Dragonii care au furat timpul”, 29.07 – 02.08

În pădurea Izvoarele din Dâmbovița, copiii vor participa la un treasure hunt epic, învățând comunicare non-violentă, stima de sine și cooperare. Această tabără este perfectă pentru pasionații de dragoni și personaje fantastice, unde aventura și dezvoltarea personală merg mână în mână.

Click aici pentru mai multe informatii.

REconnect Camp: ieșire de weekend părinte-copil, disponibilă pe tot parcursul verii

Vara este sezonul perfect de care părinții pot profita pentru a-și consolida relația cu copiii lor. Și cum mai bine să facă asta dacă nu prin intermediul unor activități care să îi pună în diverse circumstanțe? REconnect Camp le oferă părinților oportunitatea de a petrece un weekend alături de copiii lor cu activități de conectare, jocuri de rol și diverse momente speciale.

Informații suplimentare despre înscriere și locație găsiți aici.

Tabăra de vară Miniterra 2024, 4-9.08

La Miniterra, copiii vor avea parte de o săptămână plină de aventură în satul Moieciu, explorând munții Piatra Craiului, participând la concursuri, jocuri și focuri de tabără. Cu instructori experimentați, micuții vor învăța să se orienteze în natură și să se bucure de activități outdoor.

Pentru înscrieri, poți accesa acest link.

Tabăra în natură cu MindHub4, iulie și august

La doar 30 km de București, copiii vor avea parte de 4 zile de distracție și progra-mare într-un cadru natural minunat. Activitățile includ dans, trekking, ateliere de ciocolată, realizat brățări, pescuit și yoga.

Găsești aici mai multe informații.

Școala de vară Monterra, iulie și august

Școala de Vară Monterra oferă un program plin de activități educative și distractive, de la desen, gătit și lectură, până la improvizație și înot. Fiecare zi este o aventură nouă, cu multe idei și surprize.

Informații despre program și înscrieri găsești aici

Tărâmul Magic VOI REUȘI, iulie și august

Pentru micii curioși care vor să-și dezvolte abilitățile și să se bucure de activități variate, Școala de Vară la Tărâmul Magic VOI REUȘI este alegerea perfectă. Copiii vor participa la ieșiri în aer liber, excursii, ateliere distractive și cursuri de engleză interactive. Programul este gândit să fie educativ și distractiv, transformând fiecare zi într-o aventură.

Detalii despre program găsiți aici

Școala de Vară la Muzeul Antipa, 24.06 – 09.09

Cei mici sunt invitați să descopere misterele naturii la Școala de Vară organizată de Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” în 2024! Copiii cu vârste între 6 și 14 ani pot participa la ateliere educative și interactive, unde vor învăța despre biodiversitate, paleontologie, entomologie și multe altele. Într-un cadru plin de descoperiri fascinante, micii exploratori vor putea să-și dezvolte cunoștințele și pasiunea pentru știință, într-un mod distractiv și captivant.

Detalii despre ateliere și program aveți aici.

Îți surâde ideea de a-ți trimite copilul în tabără, dar nu ești 100% convins că a venit momentul potrivit pentru acest pas? Îți dăm noi 5 motive pentru care să-l lași în tabără vara aceasta: https://moderndads.ro/5-motive-sa-iti-lasi-copilul-in-tabara-vara-aceasta/. Așa că alege o tabără și oferă-i copilului tău oportunitatea de a învăța, a se distra și a crea amintiri de neuitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.