Ajuns la a șasea ediție, FORBES KIDS FESTIVAL – cel mai frumos și relaxant festival dedicat familiilor cu copii – promite o zi de sâmbătă plină de distracție și voie-bună. Evenimentul va avea loc pe 6 iulie, începând cu ora 09:00, pe pajiștea din fața Palatului Brâncovenesc din Mogoșoaia.

INTRAREA ESTE LIBERĂ, cu înregistrarea în prealabil aici: https://www.eventbrite.com/e/905993048597

FORBES KIDS FESTIVAL 2024 – PAȘI CĂTRE VIITOR – un loc magic de învățare și distracție pentru copii!

forbes kids festival

Toți cei prezenți pe pajiștea de la Forbes Kids Festival se vor bucura de o zi de vacanță plină de distracție și voie bună, de activități creative și educative, de spectacole de teatru și magie.

Cu capul în nori și picioarele bine ancorate în pământ, ducem tradiția FORBES KIDS FESTIVAL mai departe, readucând în „scenă” MESERIILE. Meseriile trecutului și meseriile viitorului, pentru un PREZENT cât mai autentic, educativ, valoros, plin de satisfacție, revelații și conectare în FAMILIE.

Ediția cu numărul șase a FORBES KIDS FESTIVAL se anunță MAGICĂ – o zi-experiență pentru copii în lumea fascinantă a meseriilor. Unele neinventate (poate), altele de neînlocuit în timp. Practic, ne propunem ca prin această ediție FORBES KIDS FESTIVAL să inspirăm, să educăm, să promovăm învățarea
prin joc și, mai ales, să oferim o perspectivă practică asupra diverselor meserii, punând accentul pe două domenii captivante: meseriile bazate pe tehnologie și meșteșugurile tradiționale.

Cei mici vor putea participa la o mulțime de activități: jocuri, concursuri și campionate de șah, ateliere de pictură și de desen, workshop-uri interactive pe diverse tematici, spații de joacă și relaxare. Iar la SCENĂ se anunță program intens și variat: muzică și dans pentru copii; piese de teatru și spectacole artistice (Teatru Ion Creangă, Opera Comică pentru Copii, Trupa Minunații, Magicianul Teo etc.); reprezentații cu acrobați, jongleri și magicieni; show de baloane de săpun și distracție cât cuprinde.

NU UITAȚI! 6 iulie este ziua bucuriei în familie, când vom fi împreună la Forbes Kids Festival 2024, o călătorie fascinantă în lumea meseriilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.