Parcul de Aventura OCC

Programul „Tabere Urbane de Vară la OCC” se desfășoară începând cu 7 iulie în curtea Operei Comice pentru Copii. Biletele pentru acest eveniment sunt acum cu 50% reduse, în rețeaua bilete.ro. Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7-12 ani, care vor să-și petreacă cel puțin câteva zile din vacanță departe de ecrane și în compania unor prieteni noi, în timp ce pregătesc un spectacol în timp record. Fiecare serie de tabără durează 4 zile, cu toate mesele incluse și 3 nopți de cazare la cort.

Activitățile puse la dispoziția participanților sunt incluse în preț și cuprind toate atracțiile din Grădina OCC, rezervate în luna iulie exclusiv pentru copiii din tabără. Cele 4 serii disponibile sunt programate astfel: seria I: 7-10 iulie, seria a II-a: 10-13 iulie, seria a III-a: 19-22 iulie, seria a IV-a: 22-25 iulie. Numărul maxim de participanți/serie este 40, fiecare grup beneficiind de supravegherea non-stop a personalului specializat din echipa Operei Comice pentru Copii.

Pisica cu Bile OCC

Bilete pentru Stagiunea 2022-2023 deja disponibile

Biletele pentru stagiunea 2022-2023 sunt deja puse în vânzare în rețeaua bilete.ro. În toamnă, Opera Comică pentru Copii revine cu cele mai frumoase spectacole pentru cei mici. Astfel, pe 17 septembrie, la Sala Mare, are loc premiera care deschide noua stagiune – spectacolul de balet „Frumoasa din Pădurea Adormită”. Tot aici, în prima jumătate a stagiunii 2022-2023, vor mai putea fi vizionate: opera „Motanul Încălțat”, îndrăgitele spectacole de musical „Peter Pan” și „Micuța Dorothy”, şi spectacolele de balet „Alice în Țara Minunilor” și „Spărgătorul de Nuci”.

Despre Opera Comica pentru Copii

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către  soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole  de calitate – operă, balet, musical, concerte-lecție, operetă, teatru muzical – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare precum festivaluri de vară și de iarnă, Atelierele „Micul Artist”, ,,Magazinul OCC”, Tururile „În Spatele Cortinei”, ,,Petreceri de ziua de naștere”, ,,Escape Room”, „Aventura Parc”,  „Abonamente” sau „Voluntariat”.

Pentru informații de presă, vă rugăm să contactați Biroul de Presă al OCC, prin e-mail la occ.revista@gmail.com sau apel telefonic la 0745 45 56 45.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.