Tătici, nu-i așa că v-a fost dor de spectacolele de teatru?

Ei bine, poveștile pentru întreaga familie revin în luna septembrie la Teatrul Ion Creangă. Spectacole îndrăgite din repertoriu – adresate copiilor de diferite vârste, de la cei foarte mici, de numai câteva luni, până la cei de vârstă școlară – dar și noi producții vor putea fi urmărite în perioada următoare în cele două spații de joc ale Teatrului Ion Creangă: Sala Mică și Sala Rapsodia.

Stagiunea 2019 / 2020 debutează cu o serie de reprezentații dedicate celor mai tineri spectatori, copiii cu vârsta sub 6 ani. Programul pentru aceștia, desfășurat la Sala Mică a Teatrului (Str. Biserica Amzei 21-23) include titluri precum: Pernuța somnoroasă (sub 3 ani), Călătorii prin galaxii (3-6 ani), De-a Micul Prinț (4-6 ani), Fără frică (3-6 ani) sau Pinguinii melomani (3-6 ani). Producțiile, concepute special pentru copiii de vârstă mică (0-6 ani), aplică o serie de concepte specifice Educației Timpurii prin mijloace teatrale, pornind de la premisa că arta nu ține cont de vârstă, ci de curiozitate. Astfel, încă de la cele mai fragede vârste, copiii sunt invitați să vizioneze spectacole de teatru și să ia contact cu lumea artelor, cu scopul de a valoriza capacitatea și potențialul acestora de a se implica, de a participa și de a învăța prin interacțiuni.

Totodată, în luna septembrie Teatrul pregătește reîntâlnirea cu două dintre cele mai apreciate titluri ale stagiunilor anterioare: Jack și vrejul de fasole, în regia lui Octavian Jighirgiu și musicalul Vrăjtorul din Oz, în regia și adaptarea lui Phil Willmott, ambele spectacole fiind recomandate copiilor cu vârsta peste 5 ani. Cele două producții sunt găzduite în stagiunea 2019 / 2020 de Sala Rapsodia (Str. Lipscani nr. 53) și vor beneficia de reprezentații atât pentru familii (în weekend), cât și pentru grupurile organizate din unități școlare. Primele întâlniri sunt programate sâmbătă, 07.09, ora 11:00 – Jack și vrejul de fasole și sâmbătă, 21.09, ora 11:00 – Vrăjitorul din Oz.

Biletele sunt disponibile online, pe www.entertix.ro și www.myticket.ro, și la Casa de Bilete a Teatrului, din Piața Amzei nr. 13 (sediu aflat în curs de reabilitare) – nr. tel. 0767.934.374. Biletele se pot achiziționa și din sălile de spectacol, cu o oră înainte de începerea reprezentațiilor, în limita locurilor disponibile. Programul complet al spectacolelor și programul Casei de Bilete sunt disponibile AICI.

Sursă: Teatrul Ion Creangă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.