Program Teatrul Excelsior

Știm că nu este chiar ușor pentru picii voștri să facă un pas de uriaș, din vacanță direct la școală sau la grădi. Orice schimbare care îi implică pe cei mici ar trebui să se petreacă treptat, iar tranziția de la joacă spre lucrurile care încep cu „Trebuie” să fie cât mai blândă. De aceea, timpul petrecut împreună cu ei are un rol esențial în aventura reacomodării lor cu normalitatea, aflată atââât de departe de răsfățul vacanței.

Vestea bună este că îi puteți ajuta în acest proces de reintegrare a activitățillor mai serioase în programul lor zilnic atenuând efectele acestor schimbări care îi pot afecta emoțional. Și pentru că teatrul are minunata calitate de a transmite mesaje educative într-o formulă jucăușă și captivantă, EXCELSIOR vă oferă ocazia de a petrece timp de calitate alături de juniorii voștri urmărind câteva dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriul său.

Spectacolul Jucarii pierdute

Jucării pierdute este o aventură unică. Pentru că Magda uită să se joace frumos cu jucăriile, acestea hotărăsc să „evadeze” din camera ei, în căutarea unui alt copil. Planul propus de Colonelul Piesă le poartă pe cele şase jucării prin aventuri spectaculoase în care cei şase prieteni dau dovadă de curaj, sinceritate și loialitate. Luna aceasta sunt programate două reprezentații ale spectacolului, pe 11 și 18 septembrie, ora 11:00, la Sala Studio a Teatrului EXCELSIOR. Recomandat: 4+.

 

Spectacolul Trei Purcelusi

Povestea celor trei purceluși a fost adaptată pentru micii spectatori ai zilelor noastre, așa că s-a mutat în spațiul urban. Acolo, Piggy – purcelușul artist, Purcy – purcelușul sportiv și Porky – purcelușul constructor se joacă în voie și își trăiesc viața în deplină pace și armonie cu celelalte viețuitoare, până într-o zi… Urmăriți spectacolul pe 25 septembrie, de la ora 11:00. Recomandat: 3+.

 

Spectacolul Prâslea cel Voinic și Merele de Aur

Prâslea cel Voinic și Merele de Aur vă va depăși așteptările, cu siguranță, pentru că transformă binecunoscutul basm într-un spectacol muzical cuceritor, care vă va face să cântați și să dansați împreună cu cei de pe scenă. Veniți să îl vedeți  joi, 29 septembrie, ora 10:00, la Sala „Ion Lucian” a Teatrului EXCELSIOR. Recomandat: 5+.

Programul complet al spectacolelor din luna septembrie poate fi urmărit pe site-ul Teatrului Excelsior și pe Facebook.

Vă așteptăm la matineele Teatrului EXCELSIOR, însă nu uitați: este important să ajungeți cu 15-30 minute mai devreme la spectacole. Aflați din acest material de ce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here