Metode de invatare
Kids around the school table

Învățarea mediată Feuerstein se concentrează pe dezvoltarea abilității de importanță vitală, și adesea neglijată, de a învăța cum să înveți, exploatând ulterior capacitățile intelectuale latente ale copilului.

Părinții spun că cei mici au nevoie de ajutor să țină pasul cu ritmul clasei sau, dimpotrivă, că știu materia și se plictisesc rapid. Vrei să îl ajuți să știe cum să învețe?

Învățarea mediată Feuerstein

Prin această Metodă, elevii învață noi moduri de gândire prin îndeplinirea unor sarcini în domenii precum comparația, clasificarea, analiza și sinteza, orientarea în spațiu și timp și raționamentul ipotetic.

Înarmați cu aceste noi strategii, elevii „leagă” apoi aceste noi strategii de disciplinele din curriculum și rezolvă probleme în viața lor de zi cu zi.

Odată cu dobândirea de noi concepte, operații cognitive și abilități de metacogniție, apare o motivație sporită pentru învățare, autoreglare și o schimbare de atitudine transformând un elev pasiv într-un elev activ cu o perspectivă pozitivă și rezultate superioare!

De ce să alegi învățarea mediată Feuerstein pentru copilul tău?

1. Copilul învață cum să învețe
2. Redescoperă plăcerea de a învăța

3. Își îmbunătățeste performanța școlară

Dacă vrei să afli mai multe despre Metoda Feuerstein, înscrie-te la newsletter-ul partenerului nostru, Parentropolis.

Specialiștii Parentropolis pot ajunge i în clasa copilului tău, cu atelierul Laboratoare de DEZVOLTARE COGNITIVĂ și EMOȚIONALĂ prin METODA FEUERSTEIN, potrivit pentru clasele: clasele 0 – VIII. Află mai multe de aici!

Sursă: Parentropolis

Sursă poză: Freepick

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here