zen puzzle cover (1)

Ce poate fi mai relaxant decat un Iarmaroc Zen, gandit si realizat pornind de la principiile unui stil de viata sanatos si responsabil, caracteristic familiilor moderne si parintilor care stiu cat de importanta este starea de ZEN in relatia cu copilul si partenerul/partenera!

Pe 1 iulie, duminica, are loc cea de-a doua editie a Iarmarocului Zen, la NodMaker Space. Tatici si pitici, parintii si copii, bunici si prichindei, toti sunt asteptati la un iarmaroc altfel, care scoate in evidenta ideea de  comunitate, de consum responsabil, respect fata de natura si colaborare intre oameni, idei, business-uri sau servicii care se pot completa si ajuta reciproc.

Ce veti gasi acolo? 5 zone principale si multe activitati pentru intreaga familie. Asadar, la iarmaroc va asteapta:

– Iarmaroc Zen – Zona de vanzare cu 50 + standuri de vanzare cu haine, incaltaminte, accesorii, jucarii, cosmetice, delicii culinare pentru mamici, tatici, bunici si pici. Expozanti producatori, furnizori, antreprenori  dar si parinti ca si noi care isi vand din lucrurile lor si ale copiilor prea putin folosite.

– Healthy food&drinks lounge area – O zona de relaxare cu degustari culinare  sanatoase  pentru parinti, dar si putin rasfat pentru mamici, make-up si hairstyling, nu oricum, ci organic.

– Hub-ul Parintilor si Hub-ul Copiilor – O serie minunata de 5 ateliere pentru parinti si 5 pentru copii, plus  un spatiu de joaca amenajat cu piese lego si jucarii inovative oferite de Evertoys.  Unul dintre atelierele pentru parinti este pentru voi, Zen Daddy. Va asteptam de la 15:00-16:00 sa povestim despre rolul tatalui, despre provocarile aferente meseriei de parinte, cat si despre comunitatea Modern Dad’s Challenges, locul unde tatii simt ca le este recunoscuta valoarea si unde invata despre noul lor statut. Avem si un invitat special – Bogdan Ivanescu, tatic & initiator si prezentator al platformei medicale Doctor MIT, care ne va povesti despre statutul de parinte si ce il inspira pe el zi de zi sa fie cel mai bun tata pentu copilul lui.

– Zen Umanitar – editia aceasta strangem carti pentru copii, carti de parenting si dezvoltare personala si profesionala, pentru a le dona unor cauze sociale.

De asemenea, la Iarmarocul Zen va puteti bucura de un Photo-booth trasnit cu poze nelimitate si amintiri de luat acasa; pentru mame va fi amenajata o zona speciala pentru alaptare relaxata powered by Philips Avent; consiliere in baby wearing/ sisteme de purtare pentru proaspetii parinti sau cei care au intrebari legate de acest subiect si o dumbrava outdoor cu ateliere si zona de relaxare.

Zen Daddy, haideti sa petreceti o zi de weekend altfel, relaxant si util, cu activitati potrivite pentru intreaga familie si care va pot ajuta sa va pastrati starea de Zen zi de zi.

Taxa de participare la Iarmarocul Zen este simbolica – 10 lei/persoana, doar cash, dar cei mici au intrare libera.

To be or not to be la Iarmarocul Zen? This is the big question!

 

*Sursa poza: Zen Mommy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here