Gradina senzoriala SEZONIA
Gradina senzoriala SENZORIA

Știm că viața de familie nu este deloc ușoară, mai ales dacă sunt și copii prin preajmă. Tocmai din acest motiv vă prezentăm un loc aproape de București – SENZORIA, unde se întâmplă multe programe creative, dar și activități de relaxare și dezvoltare personală realizate prin intermediul terapiilor senzoriale.

Ce este SENZORIA?

Ți-am stârnit curiozitatea? Atunci trebuie să vizitezi centrul de dezvoltare personală, terapii senzoriale și evenimente SENZORIA, inaugurat în luna iulie a acestui an. Locația se află la doar 30 km de București (în județul Dâmbovița, sat Movila, lângă Periș), și pentru că distanțarea socială e „în trend” în această perioadă, grădina senzorială se întinde pe o suprafață de 2000 mp.

Altfel spus, SENZORIA îți pune la dispoziție un loc ideal pentru ca tu, împreună cu familia ta să puteți evada din cotidian și să vă bucurați de relaxare în cele 9 zone special amenajate.

Da, ai citit bine: NOUĂ ZONE, dar fiecare cu activitățile ei specifice care au scopul de a stimula toate simțurile pe care le ai (și pe care nu mai știai că le ai 😊). Poți alege un tur ghidat și astfel să explorezi toate aceste zone, descoperind programe care îți activează simțul vizual, tactil, auditiv, olfactiv dar și gustativ! De asemenea programele și terapiile Senzoria se desfășoară și în interior, unde sunt amenajate cabinete și săli de lucru, pentru zilele în care vremea nu este prietenoasă.

În cazul în care te întrebi cu ce te ajută asta, îți răspundem cât ai zice SENZORIA(ZENZORIA). Integrarea senzorială facilitează procesul de învățare, îi ajută pe copii, adolescenți și adulți să înțeleagă și să asimileze emoții, comportamente și să se adapteze la diverse situații de viață. Deci cum spuneam, ZENZORIA la SENZORIA- pentru întreaga familie!

Ce experiențe oferă SNEZORIA?

Surprizele nu se opresc aici. Asociația Senzoria își așteaptă vizitatorii cu tururi ghidate în grădina senzorială, terapii anti-stres, psihoterapie, terapie ocupațională, terapie senzorială, terapie de grup, dezvoltare personală, consiliere psihologică și parentală, dar și cu servicii de organizare evenimente publice și private.

În fiecare săptămână, se organizează excursii tematice și programe personalizate pentru grădinițe, școli și centre, iar până acum peste 30 de grupe de copii din București, Dâmbovița și Prahova au plecat de la SENZORIA mult mai relaxați, plini de viață și vioi.

Gradina aventuri 2
Gradina aventuri Senzoria

În weekend, activitățile se diversifică, aceste zile fiind dedicate atelierelor creative, precum: grădinărit, aritmetică mentală, workshopuri muzicale, pictură, arts&crafts și evenimentelor publice sau private: concerte, petreceri tematice, zile de naștere, team building, corporate events. Avem de toate, pentru TOȚI!

Și pentru că OCTOMBRIE este marcat în mod special de HALLOWEEN, vă așteptăm la programul dedicat din ultimul weekend al acestei luni pentru a vă activa simțul „fricii” în cadrul petrecerilor și programelor tematice pentru copii, adolescenți și adulți. Vă veți putea bucura de ateliere cu tematică de toamnă așa că nu aveți nici un motiv să lipsiți.

Senzoria - Halloween
Senzoria – Activitati de Halloween

Informații despre evenimentele SENZORIA sunt disponibile pe website-ul nostru: www.senzoria.ro, secțiunea EVENIMENTE. Mai multe detalii despre serviciile de terapie și psihoterapie oferite de ASOCIAȚIA SENZORIA sunt disponibile pe website la secțiunea SERVICII.

Vă așteptăm cu drag să ne pășiți pragul alături de cei dragi și de prietenii voștri.

 

SURSA: Echipa SENZORIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here