cismaru_moderndads.ro

Moderndads: Faci parte dintr-o generatie de parinti care isi cresc copiii altfel, parinti moderni, cu principii si valori bine definite, parinti informati si atenti la toate aspectele care tin de cresterea si dezvoltarea copilului. Spune-mi te rog cum este sa fii tata modern si ce inseamna pentru tine acest nou statut?

Andrei Cismaru, contributor @andreicismaru.ro: Nu stiu inca sa definesc. Inca ma obisnuiesc cu ideea, incerc sa ma acomodez cat de mult pot cu noile provocari si noul status. Probabil ca a fi tata modern inseamna sa fii prezent in toate momentele vietii copilului, cu bune si rele, sa ii fii alaturi si sa descoperiti impreuna noul drum.

Moderndads: Cum s-a schimbat viata ta de cand a aparut fetita/kiddo?

Andrei Cismaru, contributor @andreicismaru.ro: Sa zicem ca sunt mai responsabil, mai atent la nevoile familiei, incerc sa stau cat mai mult acasa si cat mai departe de laptop/calculator.

Moderndads: Ce inseamna pentru tine un tata implicat si cat timp dedici copilului?

Andrei Cismaru, contributor @andreicismaru.ro: Un tata implicat este un tata care stie cand trebuie schimbat copilul, cand ii este foame, cum sa-l adoarma si cand trebuie sa se joace cu el. Cat timp dedic? Minim 3 ore/zi.

Moderndads: Cand esti super obosit de la munca, cum reusesti sa te moblizezi sa stai cu copilul? Ce tip de activitati faceti impreuna si ii place foarte mult?

Andrei Cismaru, contributor @andreicismaru.ro: Trece repede, imediat ce ajung acasa 🙂 Ne jucam, ne maimutarim, il fugarim pe Tony, avem ce face.

Moderndads: Mai ramane timp si pentru voi doi (tu si sotia ta)? Dupa cat timp de la nasterea fetitei ati reusit sa iesiti singuri in oras si ce faci pentru a o surprinde pe sotia ta☺?

Andrei Cismaru, contributor @andreicismaru.ro: Ramane, depinde mult de mindset. Avem timp si pentru noi, am iesit de pe la 3 luni in oras 🙂

Moderndads: Ai ramas singur cu fetita? Cum te-ai descurcat si ce sfaturi i-ai oferi unui tatic care ar trebuie sa stea singur cu copilul 3 h?

Andrei Cismaru, contributor @andreicismaru.ro: Sfaturi? E copilul lui, ar trebui sa stie, nu e nevoie de sfaturi extra. Am ramas singur, raman cand Mariana e la sala, bag copilul la somn, e totul ok. Totul se face cu implicare, rabdare si dedicare.

 

*Andrei Cismaru, Tata de kiddo, contributor @andreicismaru.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.