Forbes Kids Festival
Forbes Kids Festival

După un an de pauză, FORBES KIDS FESTIVAL revine cu o nouă ediție plină de culoare și voie bună, pe 3 iulie, începând cu ora 09:00, în grădina generoasă de la Crowne Plaza București.

A fost un an greu și ciudat, cu prea multe întâlniri online și prea puțină interacțiune offline. Acum, însă, suntem bucuroși să ne dăm întâlnire la cel mai frumos și relaxant festival de familie – FORBES KIDS FESTIVAL, ediția a III-a.

V-am pregătit o mulțime de surprize și bucurii interactive, respectând în egală măsură regulile de siguranță și distanțare socială recomandate în contextul covid-19. Așadar, avem joacă multă, ateliere fel și fel, spectacole inedite, muzică bună, tombole cu premii și un cadru de poveste pentru o zi de neuitat: 3 iulie @Grădina Crowne Plaza București.

INTRAREA ESTE LIBERĂ, singura condiție de acces fiind înregistrarea pe platforma Eventbrite (link AICI) pentru unul dintre cele cinci intervale orare: 09:00 – 10:45; 11:00 – 12:45; 13:00 – 14:45; 15:00 – 16:45 sau 17:00 – 18:45. Și, desigur, să nu întârziați!

Doar câteva dezvăluiri din program: ateliere de engleză, de slime, de pictură cu nisip colorat, de pictură pe forme de ceramică și măști, etc.; pe scenă avem:  spectacolul TIC „Punguța cu doi bani”, spectacol Opera Comică, spectacolul-atelier „Oul Micului Bufniță!” de la Teatrul Mititel și lista bucuriilor continuă în detaliu pe pagina de Facebook Forbes Kids (click AICI) sau în eveniment.

Moderndads.ro este partener media al evenimentului Forbes Kids Festival.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here