Veștile bune continuă, chiar dacă am intrat, oficial, în luna care marchează venirea toamnei. Godottino revine în luna septembrie la Teatrul Godot, cu noi surprize pentru întreaga familie. Și nu numai!

Noua campanie marca Teatrul Godot

Back to school | Back to theater este noua campanie prin care Teatrul Godot promovează educaţia prin cultură a copiilor în luna septembrie. Campania îi sărbatoreşte pe cei mici, oferind o promoție specială valabilă pentru întreaga familie. Astfel, la 3 bilete cumpărate, 1 bilet este oferit cadou. Copilul tău are un prieten preferat? Acum este momentul ideal să-l luați-l cu voi la teatru!

Cum se desfășoară campania

Campania Back to school | Back to theater se desfăşoară toată luna septembrie. Ea este valabilă pentru reprezentaţiile ce vor avea loc în zilele de duminică, 5 septembrie şi joi, 30 septembrie, începând cu ora 11:00, la Teatrul Godot.

Pentru a beneficia de această promoţie, trebuie să cumperi biletele exclusiv de pe site-ul www.teatrulgodot.ro, iar la rubrica de observații să menționezi că sunt 3 bilete + 1 gratis.

Godottino este o producție originală a Teatrului Godot. Este o provocare adresată tinerei generații, de a fi ‚cool’ prin curiozitatea nativă și ‚smart’ prin alegerile făcute. Fiind un proiect ambițios – Godottiono țintește să contribuie la formarea armonioasă – emoțională și psihologică a celor mici, promovând prin acest prim episod teatral – „Origini”, conceptul de educație prin cultură. Acțiunea se va desfășura într-un cadru de poveste, în Grădina de Vară şi în frumoasa sală de spectacole a Palatului Bragadiru – clădire aflată în patrimoniul cultural al Bucureștiului.

Deci, tăticule, fă-i un cadou deosebit copilului tău și asigur-te că vei crește un copil armonios. Cu cine ne vedem în Grădina de Vară?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.