A venit vara și căldura! Încep ieșirile la iarbă verde, întâlnirile cu prietenii. Dacă încă nu ai planificat nimic, iată sugestie pentru voi: O duminică zen, de început de vară, petrecută în familie, în București!

Unde?

La Iarmaroc Zen – Iarmarocul Părinților și Copiilor, Ediția #4, de vară.

Când?

Duminică, 23.06.2019, de la ora 10.00, la Nod makerspace – Splaiul Unirii 160, la doar 5 minute de mers pe jos de la stația de metrou, Timpuri Noi.

Intrare: Copiii au intrare liberă, iar pentru adulți taxa de participare este 10 lei (se poate achita doar cash)

Zen pentru întreaga familie într-o zi de duminică, la început de vară, în București:

Fiecare ediție Iarmaroc Zen îmbină utilul cu plăcutul, exact așa cum se întâmpla zilnic și în viața de familie.

Util, pentru că:

 • selectăm cu atenție expozanții și partenerii participanți. Este important pentru noi să aducem în atenția părinților, o gamă diversă de produse de calitate cu discounturi sezoniere demne de luat în seamă. Pentru că tuturor ne plac discounturile și știm că lucrurile pentru cei mici nu sunt întotdeauna cele mai ieftine.
 • găsești o zonă special dedicată baby wearing-ului, unde poți beneficia de consultanță gratuită, asigurată de Mara Popescu, de la Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare
 • există o zonă de consultanță lectură, dedicată părinților, asigurată de Cărturești
 • poți contribui pentru o cauza socială, în ceea ce numim Zen Umanitar: Cauza socială a ediției acesteia a Iarmarocului va fi reprezentată de: Dream Project Romania – un proiect ce urmărește independența financiară a mămicilor minore. Reprezentanții proiectului vor fi prezenți și cu un stand, de unde puteți achiziționa diferite lucruri, iar banii primiți pentru acestea vor merge către cauza pentru care aceștia luptă! Printre lucrurile pe care le puteti achizitiona de la standul lor sunt pandativele de la Mokko Atelier.
 • poți afla mai multe legate de educație și implicare civică de la prietenii noștrii de la Grow Up Romania

Plăcut, pentru că:

Iarmaroc Zen este gândit, pornind de la conceptul de petrecere a timpului liber în familie, împreună, asigurând o experiență completă pentru toți membrii ei.

De aceea vom avea amenajate atât indoor, cât și outdoor zone dedicate:

 • Locuri de joacă pentru bebeluși și copii si diverse ateliere distractive, în special pentru grupa de vârstă 0-7 ani: baloane de săpun, jocuri creative cu nisip colorat natural, pictură pe figurine 3D, Lego, jocuri de construcție, sesiuni de lectură asigurate de unii din expozanții prezenți, jocuri de îndemânare și socializare asigurate de Evertoys, Transformo, Grow Together, Fabulafia, Carturesti, Pictura3D, Book Tree.
 • Zonă de relaxare outdoor si indoor, cu mâncare sănătoasă și delicioasă pregătită de Simbio, înghețată proaspătă de la PuroBio, tarte delicioase (Tartelicious), dulciuri fără zahăr și alte adaosuri (Loca Guiltfree Cakes & Pastry), cafea aromată (The Buss), degustări alese la standul Thermomix, paine cu maia (Mamapan) .
 • Zonă dedicată de alăptare, schimb și hrănire a bebelușilor powered by Artesana.
 • Zonă de make up pentru mamici powered by AM makeup.
 • Degustări de produse sănătoase, unele nou apărute, aduse de partenerii noștri: Artesana și SanoVita.

 

Cu cine se  întalnesc părinții, pe 23 iunie, în cadrul Iarmaroc Zen Editia #4:

În zona de expunere puteți descoperi:

 • Cărti și cărticele, reviste pentru copii, board-games-uri, minigadgets-uri pentru părinți și copii: BookTree, Cărturești, Fabulafia;
 • Hăinuțe copii, lână, bumbac organic și alte minunății croite și cusute cu pasiune: Cajuki, Galbenus – Haine de lana, FlavBebe, Lilutesa, Meg Wi Baby, mokoFUN, Naturici, Onili, Smally, Tiny Turtle, The Black Sheep, Woolver, Theodor si lumea – butic îmbrăcăminte, Fici+Mimi;
 • Răsfăț din categoria „ceva zen pentru mine”: haine, accesorii, cosmetice pentru părinți – de la BooLina (haine de damă), Fera Venti (haine damă), Blue Lilly (cosmetice și îngrijire), CDIEM Accessories, MA Organics, stand make up express – powered by „AM make-up”;
 • Încălțăminte lejeră de vară, pentru copii: Ginger Shoes, Naturici, Ria Menorca (@Avarca by Claudia M);
 • Încălțăminte de vară, pentru adulți: Ria Menorca (Avarca by Claudia M);
 • Lumea jucăriilor: Atelierul Mari & Mici, Boribon, Eematico Toys, Jucarie la cutie, Lemnino, Naiv (cai pe băț), Vulp’s Toys, Flav Bebe, Evertoys
 • Decorațiuni: FeraVenti
 • Accesorii de ronțăit pentru bebeluși: Flecuștețe, NumNum, Flav Bebe
 • Zona Healthy Food&Drinks: Artesana, Brutaria sociala MamaPan, Loca Guiltfree Cakes & Pastry, Simbio pe roti, Tartelicious, Thermomix Romania, The Bus, Puro&Bio; 

Cumpărăturile se pot face atât cash cât și cu cardul de la majoritatea expozanților. Intrarea la eveniment se va achita doar cash.

Mai multe detalii și noutăți găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/413362205895250/ – unde puteți afla mai multe despre expozanții, dar și alte informații precum discounturi și tipurile de produse pe care le veți găsi.

Așadar, daca nu ati planificat nimic pentru duminica de 23 iunie, noi vă oferim o alternativă de a petrece timp de calitate în familie, la Ediția #4, de vară a evenimentului Iarmaroc Zen, la Nod makerspace, Splaiul Unirii nr. 160.

Iarmaroc Zen este un proiect powered by Asociația Satul Părinților – în online cunoscută de părinți sub numele The Village – Your Family Hub.

*sursa Iarmaroc Zen

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.