Vești bune de la Opera Comică pentru Copii!

Vacanța de vară a sosit cu pași repezi, iar înscrierile pentru Taberele de Vară OCC, organizate în lunile iunie și iulie, în spațioasa curte a instituției din Calea Giulești, nr. 16, continuă. Activitățile pregătite cu entuziasm de inimioasa echipă a Operei Comice pentru Copii, precum jocurile interactive sau atelierele dedicate care se vor desfășura în corturi special amenajate, se adresează tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani și vor fi organizate în mai multe serii de maxim 30 de copii fiecare. În cele trei zile de tabără, cei mici vor beneficia de cazare, șase mese și vor putea participa la o serie de jocuri organizate în zona Aventura Parc și în curtea OCC.

Printre activitățile și surprizele pregătite pentru copii amintim: diminețile colorate petrecute în compania fluturilor și peștilor, participarea la ateliere de pictură cu figurine cadou și ateliere de plantat flori, concursurile din zona Water Fight, momentele fascinante în care vor putea asculta poveștile preferate și tururile ghidate în camerele secrete ale OCC. Experiența de la Tabăra de Vară OCC va fi completată de kit-ul de tabără personalizat, conținând rucsac, tricou, insignă și termos. Detalii suplimentare puteți afla sunând la numărul de telefon 0751.261.479. Opera Comică pentru Copii promite să fie locul experiențelor de neuitat pentru toți copiii înscriși în Taberele de Vară!

 

Abonamentele pentru stagiunea 2019-2020 sunt deja disponibile

Iubitorii Operei Comice pentru Copii își pot achiziționa încă de pe acum abonamente pentru stagiunea 2019-2020. Astfel, cei care doresc să își asigure locuri din timp la spectacolele mult-îndrăgite ale Operei Comice pentru Copii pot răsufla ușurați, căci abonamentele s-au pus în vânzare și sunt disponibile pe www.bilete.ro.

Abonamentele Clasic OCC au prețuri cuprinse între 200 și 500 de lei și asigură  locuri la 10 reprezentații de weekend la Sala Mare a instituției, cu excepția premierelor și avanpremierelor. Abonamentele dedicate spectacolelor din sălile mici ale OCC, Sala UnderGrant și Sala Mozart, sunt disponibile la prețul de 200 de lei și asigură locuri la 10 reprezentații de weekend desfășurate în aceste săli, cu excepția avanpremierelor și premierelor. În funcție de varianta aleasă, abonamentele cuprind puzzle-uri, seturi cadou și obiecte promoționale OCC.

Mai multe detalii pe www.operacomica.ro.

 

Totodată, vești bune pentru cei din Arad, Opera Comică pentru Copii (OCC), împreună cu Centrul Municipal de Cultură Arad, organizează, între 20 și 23 iunie, o mini-stagiune de operă pentru copii, în cadrul căreia unele dintre cele mai îndrăgite spectacole ale OCC vor putea fi vizionate de cei mici, alături de părinții lor.

Timp de patru zile, arădenii sunt așteptați, la Sala Mare a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici”, să vizioneze patru spectacole magice aflate în programul Operei Comice pentru Copii. Începând de joi și până duminică, copiii sunt așteptați să pornească, alături de tinerii artiști talentați ai OCC, în aventuri care mai de care mai interesante, în spectacolele de balet „Poveste vieneză“ și „Eliza, micuța florăreasă“, în spectacolul de operă „Bastien și Bastienne“ și spectacolul de teatru „Erus și Valea Răbdării“. Fiecare reprezentație va începe la ora 18.00, biletele putând fi achiziționate de la casieria teatrului în zilele de marți și joi, între orele 10:00 – 14:00 și 17:00 – 19:00, miercuri și vineri între orele 10:00 – 14:00, sâmbătă și duminică între orele 17:00 – 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.