The Color R

Cu o tradiție de 10 ani în România, The Color Run, un eveniment plin de energie și entuziasm oferă o experiență unică care îmbină alergarea cu distracția. Cu fiecare ediție, The Color Run a reușit să coloreze viețile participanților săi, aducând zâmbete și amintiri de neuitat.

În 2024, cu ocazia aniversării de 10 ani, promitem să aducem o doză suplimentară de entuziasm și fericire în inimile celor ce aleg să alerge alături de noi. Pe 20 aprilie deschidem sezonul Celebration Tour cu primul eveniment din București.

The Color Run

Alergarea nu a fost niciodată atât de distractivă – toți particianții vor începe cursa în tricouri albe, iar finsh-ul îi va găsi colorați din cap până-n picioare și fericiți! După cei 5 km, participanții vor petrece în zona de eveniment și vor face împreună cel mai mare și colorat nor de pudră din București.

Participanții se pot înscrie până sâmbătă, ora 11.00, online, pe www.thecolorrun.ro sau pot veni la standul nostru din Mega Mall București, în perioada 13 – 19 aprilie, între orele 10.00 – 21.00. Odată înscriși, alergătoriii își vor ridica kiturile din Mega Mall, în perioada 13 – 19 aprilie, între orele 10.00 – 21.00.

Accesul la eveniment se va face în baza tricoului și numărului de concurs – acestea se vor regăsi în kitul de participare. Zona de eveniment va fi amenajată în parcarea Bibliotecii Naționale, iar traseul de alergare va fi amenajat pe Bd. Unirii.

Pentru întrebări suplimentare despre procesul de înscriere, vă rugăm să ne trimiteți un email pe adresa contact@thecolorrun.ro

Cu un deceniu de distracție colorată, The Color Run continuă să aducă bucurie și energie în viețile participanților săi.

Concurs pe Facebook Modern Dads

Vă așteptăm să sărbătorim împreună această aniversare specială la evenimentul din București! Mai mult, impreuna cu comunitatea Modern Dads am pregatit si un concurs pe Facebook, la care poti castiga 2x invitatii duble la eveniment. Intra pe pagina si accepta provocarea lansata!

 

*Sursa: The Color Run

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.