imunitatea la copii cu isla junior

Odată cu primăvara începe și un nou sezon de viroze la copii. Știm deja că atunci când copilul intră în colectivitate, la grădiniță sau creșă, riscul ca acesta să se îmbolnăvească este foarte mare, ei având imunitatea slab dezvoltată. Copiii folosesc mâinile pentru a se freca la ochi, la nas sau la gură și apoi pentru a manipula jucării, astfel transmițând virusul între ei prin contact direct sau indirect. Sistemul lor imunitar nu este încă dezvoltat complet și asta îi face mai sensibili la infecții și viroze cu care nu s-au mai confruntat până acum. Thomas M. Ball, profesor asociat de pediatrie clinică la Universitatea din Arizona, spune, însă, că acest lucru este benefic pentru că acea imunitate dobândită în primii ani de copilărie îi protejează pe copii mai târziu.

Cum creștem imunitatea copilului?

Majoritatea părinților nu sunt adepții medicamentelor date preventiv așa ca apelează la soluții naturiste: 

O alimentație corectă este cea mai importantă în sporirea imunității copilului. Astfel alimentele cât mai naturale, diversificate și gătite corect stau la baza unui sistem imunitar bine dezvoltat. 

Mierea, adăugată în limonadă, în lapte, sau pusă pe pâine, crește imunitatea, deoarece conține enzime și săruri minerale (fier, potasiu, calciu, fosfor) care au acest efect asupra organismului.

Sportul în aer liber și odihna – pentru a funcționa cum trebuie, pe lângă o alimentație corectă, bogată în fructe și legume, organismul are nevoie de aer curat, de mișcare și de odihnă. 

Suplimentele alimentare – Suplimentele care conțin echinaceea, vitamina C și propolis ajută organismul să reacționeze prompt când este atacat de un virus. 

Isla Junior

Un astfel de supliment alimentar este Isla Junior, care vine cu un aport important atât pentru sistemul imunitar cât și pentru durerile și iritațiile în gât la copii. În primul rând Isla Junior conține extract standardizat de mușchi islandez care are rol antiinflamator local și creează un balsam la nivelul mucoasei cavității bucale și a gâtului pentru a o proteja de factori externi (alergeni, praf, microbi) și grăbește vindecarea acesteia – astfel durerile de gât dispar și cel mic este mai fericit. Isla Junior mai conține și Vitamina C, Zinc și vitamina B5 (Patontenatul de calciu) care au un rol important în stimularea activității și înmulțirii celulelor Natural Killer, iar imunitatea celui mic se întărește și luptă mai ușor cu virozele și infecțiile bacteriene. Important de specificat este faptul că Isla Junior nu conține zahăr, fiind îndulcit cu extract de ștevie și are aromă plăcută de căpșuni. Cei mici îndrăgesc Isla Junior și nu se pot dezlipi de ele. Suplimentele pot fi găsite aici

imunitatea la copii cu isla junior

Copiii cu vârsta de peste 4 ani pot lua până la 6 tablete Isla Junior de supt pe zi dizolvate încet în cavitatea bucală, conform recomandărilor.  La copii sub 4 ani se administrează doar dacă aceștia au deprins abilitatea suptului controlat al unei tablete. 
Nu vă speriați dacă cel mic se îmbolnăvește des la primul contact cu colectivitatea. Medicii susțin că șase-opt răceli pe an sunt normale la copiii de grădiniţă, dar numărul poate fi chiar mai mic dacă aveți grijă de imunitatea lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here