Vizual Modern Family Challenges
Vizual eveniment de parenting Modern Family Challenges

Provocarile parintilor moderni in fiecare etapa de dezvoltare a copilului si modul in care gestionam relatia cu ei, sunt subiectul celei de-a treia editie a evenimentului Modern Family Challenges.

Pe 27 martie, de la 10:00 – 15:00, transmitem live din studioul Amaze pe pagina de Facebook Modern Family Romania. Conturam cu ajutorul specialistilor invitati raspunsuri la cele mai frecvente intrebari si situatii, discutam deschis si direct despre momentele dificile prin care trecem ca parinti, asteptari vs. realitate si ne lasam inspirati de parinti ca noi, in cadrul “Parents Talks”. O experienta completa si complexa, de la care nu ar trebui sa lipsesti daca esti parinte in 2021!

𝗠𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻 𝗙𝗮𝗺𝗶𝗹𝘆 𝗖𝗵𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻𝗴𝗲𝘀 este un maraton online de parenting, care aduce in vizor informatii si experiente avizate despre toate stadiile de dezvoltare ale copilului: bebelus, toddler, scolar, preadolesecent si adolescent, si rolul parintelui in tot acest proces. Evenimentul este structurat pe 3 paneluri de discutie, la care te poti alatura in functie de subiectele de interes: Pregnancy & baby, Toddlers, Schoolchild & Teens.

PROGRAM & subiecte:

  1. Panel “PREGNANCY & BABY”

➛ 𝗩𝗶𝗮𝘁𝗮 𝗱𝘂𝗽𝗮 𝗻𝗮𝘀𝘁𝗲𝗿𝗲: 𝗮𝘀𝘁𝗲𝗽𝘁𝗮𝗿𝗶 𝘀𝗶 𝗽𝗿𝗼𝘃𝗼𝗰𝗮𝗿𝗶 𝗰𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗮𝘀𝗽𝗲𝘁𝗶 𝗽𝗮𝗿𝗶𝗻𝘁𝗶, Dr Irina Costache;
➛ 𝗗𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗮𝗹𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝘁𝗶𝗲𝗶 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝘀𝗶 𝗼𝗽𝘁𝗶𝗺𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗺𝗲𝘀𝗲𝗹𝗼𝗿 𝘀𝗶 𝗮 𝗴𝗮𝘁𝗶𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶, Crina Coliban, www.permisdeparinte.ro, Alaptare, Diversificare, Copii Mofturoși.

  1. Panel “TODDLERS”

➛ 𝗧𝗲𝗵𝗻𝗶𝗰𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗼 𝗶𝗻𝘁𝗮𝗿𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗯𝗹𝗮𝗻𝗱𝗮, Vania Limban, Moasa Independenta;
➛ 𝗢𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗴𝗮𝗿𝗱𝗲𝗿𝗼𝗯𝗲𝗶 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝘀𝗮𝘂 𝗰𝘂𝗺 𝘀𝗮 𝗮𝗶 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁 𝘀𝗽𝗮𝘁𝗶𝘂 𝗶𝗻 𝗰𝗮𝘀𝗮, Diana Mihaila, Master Professional Organizer

𝗣𝗮𝗿𝗲𝗻𝘁𝘀 𝗧𝗮𝗹𝗸𝘀

  1. Panel “SCHOOLCHILD & TEENS”

➛ 𝗙𝗮𝗶𝗺𝗮, 𝗽𝗼𝗽𝘂𝗹𝗮𝗿𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝘀𝗶 𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗮𝗳𝗶𝗿𝗺𝗮𝗿𝗲 𝗶𝗻 𝗿𝗮𝗻𝗱𝘂𝗹 𝗮𝗱𝗼𝗹𝗲𝘀𝗰𝗲𝗻𝘁𝗶𝗹𝗼𝗿, Lorena Diaconescu, Psiholog;

➛ 𝗖𝘂𝗺 𝗴𝗵𝗶𝗱𝗮𝗺 𝘀𝗰𝗼𝗹𝗮𝗿𝗶𝗶/𝗮𝗱𝗼𝗹𝗲𝘀𝗰𝗲𝗻𝘁𝗶𝗶 𝗶𝗻 𝗰𝗲𝗲𝗮 𝗰𝗲 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘂𝗺𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲, Iulia Stanescu, Digital Marketing Consultant. Co-organizator SocialPedia. Trainer KEN Academy;

𝗣𝗮𝗿𝗲𝗻𝘁𝘀 𝗧𝗮𝗹𝗸𝘀: Laura Frunza, Blogger și traducător de carte si Nicoleta Ababei, creator de continut, blogger, pasionată de digital marketing și fotografie, fondatoarea clubului de carte dedicat mamelor #cititOARE, mama unei adolescente de 16 ani.

Fiecare stadiu de dezvoltare a copilului este prezentat atat din perspectiva specialistului, cat si a parintelui. Asteptarile pe care le avem si realitatea sunt de multe ori foarte diferite fie ca ne gadim la prima perioada, cand bebelusul apare in viata noastra, fie mai tarziu, cand ajunge scolar sau adolescent si incep provocarile legate de tehnologie si nevoia de afirmare si independenta.

“Preadolescentii trebuie ghidati si supravegheati in tot ceea ce privește consumul de online si social media. Adolescentii au ceva mai mult discernamant dar tot e nevoie sa avem o comunicare buna cu ei, comunicare ale carei baze se pun in preadolescenta. Atentia la tot ce fac copiii nostri in online este cheia succesului in relația noastra cu ei si relația lor cu tehnologia”, considera Laura Frunza, Blogger si traducator de carte si speaker la Modern Family Challenges.

Iar in ceea ce priveste nevoia de popularitate intalnita in randul adolsecenetilor, Lorena Diaconescu, Psiholog-psihoterapeut ne spune ca: „Dorinta de popularitate a adolescentului are o serie de nevoi in spate pe care parintii trebuie sa le afle la timp, chiar de la copii lor. Pentru aceasta, este necesar sa cultivam comunicarea emotionala inca din perioada copilariei astfel incat, in preadolescenta si adolescenta, chiar daca apar framantarile caracteristice varstei si manifestarile de independenta, sa putem ramane in contact cu emotiile si nevoile adolescentului„.

Pe parcursul zilei pregatim si cateva experiente practice, dar si surprize, impreuna cu partenerii evenimentului: Lidl Romania, Nestle, NUK Romania si partenerii educationali KEN Academy, Zenergize, FlavBebe.

Raspunde in direct la intrebarile pe care le primim de la parinti in comentarii, asadar te incurajam sa ne scrii ce subiecte si intrebari ai, iar la final ai si toate sansele sa fii premiat.

Evenimentul Modern Family Challenges este transmis live pe pagina de Facebook Modern Family Romania, pe 27 martie, de la 10:00 – 15:00. Te asteptam si in Grup Modern Family, pentru o portie sanatoasa de inspiratie si networking.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here