Portrait of little boy wearing glasses and lab coat playing doctor with girlfriend or sister and listening to heartbeat with stethoscope. Health and childhood concept

Cum intarim imunitatea copilului si il protejam de afectiunile respiratorii specifice sezonului?/Ce regim alimentar alegem pentru cel mic in aceasta perioada?

Ce ar trebui sa stim despre somnul copilului?/Cat de sanatos este ca cel mic sa doarma cu parintii?

Cand incepem educatia sexuala a copilului?/ Cum facem fata la intrebarile copilului despre corpul lui?

cover Facebook_MDC10

Pe 10 octombrie, de la 18:30, la Hotel International asteptam tatii si viitorii tati la o noua editie Modern Dad’s Challenges, o editie aniversara – editia a 10-a, sa povestim despre “Cum asiguram copilului un stil de viata sanatos?”. Sunt alaturi de noi Valeria Herdea, Medic Primar Medicina de Familie, Mona Ciurezu, Psiholog si Specialist in somnul copilului si adultului si Diana Stanculeanu, psihoterapeut specilizat in sanatatea emotionala a copiilor si adolescentilor.

In calitate de parinti, ne dorim sa-i asiguram copilului un stil de viata sanatos si cat mai multe experiente care sa-l ajute sa se dezvolte si sa creasca frumos. De la alegerile alimentare pe care le facem pentru el, timpul pe care il petrecem impreuna, momentele de relaxare si de odihna, pana la ce ii povestim si cum ii explicam anumite lucruri din jurul lui sau despre el, toate fac parte din ciclul normal al vietii.  Dr. Valeria Herdea, Medic Primar Medicina de Familie, vine alaturi de noi pe 10 octombrie cu informatii avizate si recomandari despre Alimentatia copilului, infectiile respiratorii si imunitatea copilului”. Suntem in plin sezon de toamna, caracterizat de afectiuni ale aparatului respirator, dar si o perioada in care imunitatea copilului este de obicei afectata. Ce putem face pentru intarirea sistemului imunitar al celui mic si cat de importanta este alimentatia copilului sau curele de imunizare antiraceala in sezonul rece, aflam la editia a 10-a a Modern Dad’s Challenges.

Evenimentul continua cu o prezentare Despre somnul copilului si co-sleeping”. Mentor ne va fi Mona Ciurezu, Psiholog si Specialist in somnul copilului si adultului. Exista multe situatii in care copiii se trezesc des noapte, plang in somn, fac crize, vor sa doarma doar in pat cu parintii. Co-sleeping-ul este un termen des folosit si practicat de parinti. Despre el, dar si despre cum ii putem asigura copilului un somn linistit, vom discuta pe larg la eveniment.

Dupa o scurta pauza revenim cu un subiect care pentru unii parinti este inca tabu: educatia sexuala la copii. Cand le povestim copiilor despre corpul lor si mai ales ce le spunem, va fi subiectul principal al discursului pregatit de Diana Stanculeanu, psihoterapeut specilizat in sanatattea emotionala a copiilor si adolescentilor: Ce ii spunem copilului despre corpul lui?

Brandurile care sunt alaturi de noi si sustin comunitatea de tati din Romania sunt: Lidl Romania, Nestle Incepe Sanatos Creste Sanatos, Boiron Romania, Laptaria cu caimac, Nuk Romania, Gett’s Men,  Pure Shapes, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti.

Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Sfatulparintilor.ro, Copilul.ro, Academiabarbatilor.ro, Stil Masculin, Ken Academy, Romania Pozitiva, Andreicismaru.ro, Artistu.ro, Staupenet.ro, Asociatia SAMAS, Startevo.com, Kidibot, Laurafrunza.com, #Cafeauadela10, Unsoideblog.ro, Sebababy.ro, Iulianaroca.ro, Super-Mami.ro, Solonaria.ro, Mamide2.com, Pricopie.com, Johannasburg.ro, Mamicaautentica.ro, Ioanaboca.ro, Bebelonia.ro, Positivemother.ro, Zecelucruri.ro, Lullaby.ro, Pasimarunti.ro, Prescolar.ro.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este dedicat exclusiv tatilor si viitorior tati. Participarea la eveniment este gratuita, dar necesita completarea formularului de inregistrare. Modern Dad’s Challenges este organizat de agentia Creative Energy Corner*. Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile pe site-ul oficial sau pe pagina de Facebook.

 

*Despre Creative Energy Corner (www.energycorner.ro): Este o agentie de publicitate ce ofera servicii de PR, Social Media, blogging si marketing online. Completeaza paleta cu evenimente tematice pentru companii, de la lansari de produse pana la conferinte de presa, gale si petreceri, trade marketing, creatie publicitara si web-design.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.