Sunetul Muzicii_2

La cererea publicului, Opera Comica pentru Copii a suplimentat seria de spectacole, astfel ca ,,Sunetul Muzicii” va ajunge la 14 reprezentatii de la premiera. Opera Comica pentru Copii a mai adaugat doua reprezentatii in programul de weekend, cand publicul de toate varstele va avea patru ocazii sa vizioneze indragitul musical. Asadar, pe 29 si 30 septembrie vor avea loc ultimele reprezentatii din aceasta stagiune ale celebrului musical ,,Sunetul muzicii” in regia si coregrafia lui Razvan Mazilu. Spectacolul este organizat de Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii.

La 53 de ani de la lansarea filmului cu acelasi nume si la 59 de ani de cand Richard Rodgers a compus musicalul, pe versurile lui Oscar Hammerstein, ,,Sunetul muzicii” s-a bucurat de o noua si inedita punere in scena la Opera Comica pentru Copii.

PROGRAM

  • Sambata, 29 septembrie, de la orele 11:00 si 17:00
  • Duminica, 30 septembrie, de la orele 11:00 si 17:00

Tot in weekendul 29-30 septembrie, concertul lectie ,,Viata lui Mozart” revine pe scena Operei Comice pentru Copii. Inca de la premiera sa in anul 2016, ,,Viata lui Mozart” a reprezentat o alegere continua a bucurestenilor care au dorit sa afle despre viata acestui copil minune, pianist de la vârsta de 3 ani si compozitor de la 5 ani. Primele patru reprezentatii au loc sâmbata si duminica de la orele 10:00, respectiv 11:30, in Salonul Mozart. Concertul cuprinde secvente muzicale semnate de Mozart, prezentate copiilor intr-un mod inedit si a depasit 50 de reprezentatii pâna acum. Biletele sunt disponibile pe bilete.ro.

Ultimul weekend la Toamna Jocurilor

Toamna Jocurilor la OCC se apropie de sfarsit. In zilele de 29 si 30 septembrie, cei mici alaturi de parintii lor se vor putea bucura de ultimul weekend la Toamna Jocurilor in Gradina OCC. Copiii sunt asteptati in numar cât mai mare sa descopere toate activitatile special pregatite pentru ei: puzzle-uri, jocuri, pictura, benzi desentate, follow me dance, Aventura Parc, dar si o zona de relaxare.

Tot la finalul lunii septembrie, copiii sunt invitati sa se joace si sa descopere secretele din spatiul Escape Room OCC. Aici au la dispozitie doua camere decorate in stilul a doua dintre cele mai iubite povesti ale copilariei – Harap Alb si Punguta de doi bani – cu o multime de indicii ascunse care trebuie descoperite intr-o ora. Activitatea este recomandata copiilor cu vârsta de cel putin 7 ani. Biletele sunt disponibile pe bilete.ro.

*Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar aproape 15.000 de spectatori, iar in stagiunea 2018-2019 are programate peste 600 de reprezentatii, dintre care 11 premiere.

 

*Sursa poza & text: Opera Comica pentru Copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.