Modern Family Challenges
Eveniment dedicat parintilor Modern Family Challenges

𝐌𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐬, evenimentul tip maraton dedicat familiei moderne revine cu o nouă ediție pe 𝟐𝟗 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 – 𝟏 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏, de la 𝟏𝟔:𝟎𝟎 – 𝟏𝟖:𝟎𝟎, LIVE, pe pagina de Facebook Modern Family Romania.

Modern Family Challenges este locul în care învățăm despre noi și copiii noștri, despre educația și sănătatea fizică, emoțională și intelectuală a copilului, despre provocările parenting-ului modern și dezvoltarea unor relații sănătoase cu cei mici, cu accent pe iubire, empatie, grijă și respect pentru copii.

Nimic nu te pregătește mai bine pentru meseria de părinte, decât experiența propriu-zisă! Rolul și responsabilitățile care cad uneori prea greu pe umerii noștri în postura de părinte de bebeluș, toddler, școlar și mai ales adolescent, sunt subiecte pe care le aducem în discuție alături de specialiști în parenting, consilieri și psihologi, medici și experți, LIVE, pe pagina de Facebook Modern Family Romania.

“Tot ce părea ușor și intuitiv înainte să devii părinte, devine uneori complicat de gestionat si dificil de pus in practica, atunci cand esti acolo, implicat, prezent si gata de actiune. Fie ca ne gandim la primele luni in postura de parinte, cu noptile nedormite, colici si depresie post – partum, fie la crizele de furie, gestionarea “NU-urilor” directe si foarte hotarate ale toddlerilor, testarea limitelor in postura de scolari, in procesul de invatare, fie mai tarziu, ca parinte de adolescent, cand simtim (sau ei simt mai degraba) ca nu ii mai intelegem, ca ne implicam prea mult in viata lor sau in alegerea carierei, toate pot fi gestionate mai usor daca punem in centrul atentiei nevoile copilului si respectam in acelasi timp nevoile noastre, ca parinte”, ne spune Sofia Frunză/Gnilenco, Inițiator Modern Family Challenges.

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌 eveniment:

29 IUNIE | 16:00 – 18:00 | 𝑷𝑹𝑬𝑮𝑵𝑨𝑵𝒀 & 𝑩𝑨𝑩𝒀:

16:00 – 16:40: Ce trebuie să știi înainte să fii părinte? Despre nevoile părinților si parenting-ul conștient! Mihai Manole, Psihoterapeut, membru ISTT.

16:40 – 17:10: Siguranța bebelușului și primele călătorii în familie, Dr. Alice Dona Mitu, Fondator Fundația Siguranță Auto Copii România;

17:00 – 18:00: Cum încurajăm autonomia copilului? Adriana Mitu, Psiholog Centrul EDUC

30 IUNIE | 16:00 – 18:00 | 𝑻𝑶𝑫𝑫𝑳𝑬𝑹𝑺 & 𝑺𝑪𝑯𝑶𝑶𝑳𝑪𝑯𝑰𝑳𝑫:

16:00 – 16:40: Rolul tatălui și împărțirea responsabilităților în familie, Urania Cremene, Expert in parenting, autoarea programului All About Parenting;
16:40 – 17:20: Cum influențează cărțile și jocurile educative dezvoltarea cognitivă și emoțională a copiilor? Florentina Ion, CEO & Founder Editura Didactica Publishing House;
17:20 – 18:00: Programul de somn al copilului: așteptări vs. realitate, Ioana Stănescu, Consultant în somnul copiilor.

 

1 IULIE | 16:00 – 18:00 | 𝑻𝑬𝑬𝑵𝑺:
16:00 – 16:40: Provocările adolescenților în îngrijirea tenului, Dr. Monica Darmanescu, medic primar dermatovenerolog, Dermaceutica, Bucuresti;
16:40 – 17:10: Identitatea adolescentului în social media și semnele depresiei, Mirona Păun, Psiholog
17:10 – 18:00: Cum stimulez dezvoltarea adolescentului si îl ghidez în carieră? Oana Moraru, Consilier educational Scoala Helikon.

 

Modern Family Challenges este un eveniment realizat cu sprijinul partenerilor: Lidl România, NUK România, Tinero, Dino Parc Rasnov, Editura Didactica Publishing House, Aqua Carpatica. Evenimentul este un concept creative al agentiei Creative Energy Corner și este filmat în studioul Amaze și transmis 𝐋𝐈𝐕𝐄 𝐩𝐞 𝐩𝐚𝐠𝐢𝐧𝐚 𝐝𝐞 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 𝐌𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚.

Dacă dorești să te ținem la curent despre proietele și evenimentele dedicate familiei, pe care le organizăm, completează formularul de înscriere disponibil aici sau abonează-te la newsletter, și noi revenim cu informații.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.